Programul  “Lead to Mastery Mentorship Program - Become a Master in Consulting- Singurul program de pregătire a Consultanților ISO din România Autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației sub umbrela ”Consultant în Management” - COD COR 263107


by Diana Claudia Filip


Programează un Call 1 to 1

 

Vino în Singura Școală de Mentorship Autorizată din România dedicată Consultanților, care te transformă în cel mai bine plătit specialist din domeniul Sistemelor de Management ISO. 

Sub mentorarea completă a Dianei Claudia Filip, un brand-expert în Audit și Consultanță ISO, înveți: 

1.

Cum să devii un Consultant ISO desăvârșit

2.

Cum să-ți construiești de la zero propria afacere 

3.

  Cum să câștigi cel puțin 3.000 euro/lună

TOTUL ÎN DOAR 6 LUNI DE ZILE!

Programează un Call 1 to 1 Gratuit

Ai fi interesat să afli mai multe despre acest Program de Formare,  cu eficiența rapidă ca punct forte, validat de cursanții care, deja  CÂȘTIGĂ BANI FRUMOȘI ȘI AU PRIMII CLIENȚI  CHIAR ÎNAINTE DE FINALIZAREA LUI?

Tânjești să devii, într-o bună zi, Arhitectul propriei tale Cariere, decizând doar tu Câți bani să câștigi, și Arhitectul propriei tale Vieți, decizând doar tu Cât de împlinit să fii?

Ești în căutarea unei Cariere foarte bine plătite, dar metodele folosite până acum te-au dus DOAR la aceleași frustrări, neîmplinire și stagnare profesională?

Ai capacitatea de a te adapta la ceva Nou? 

Ești un caracter deschis provocărilor, ambițios și ferm în urmărirea unui Proiect de Viață fascinant, în care să crezi cu adevărat?

Ce atitudine ai avea dacă ai ști că ai oportunitatea de a profesa într-un domeniu dintr-o poziție privilegiată, indiferent dacă ești sau nu familiar cu acesta sau despre care nu știi mai nimic?

Ești dispus să afli mai multe despre singurul Program de Formare, Educație și Evoluție Personală din România prin care mă angajez să te pregătesc să devii Consultant în Sisteme de Management ISO, printr-o Metodă eficientă în 4 Etape, verificată prin rezultate concrete?

Un principiu de bază în psihologia din Vânzări spune că, nimeni nu face nici o tranzacție, dacă, subliminal, nu crede că primește mai mult decât investește. Motivul este că, orice achiziție se presupune a fi un câștig în acel moment, și, mai ales, că va aduce câștiguri ulterioare. 

În Educația de Business acest principiu este mai bine înțeles. Orice investiție într-o nouă formare trebuie să primească Garanția că Beneficiile și Perspectivele de Dezvoltare pe termen scurt și mediu sunt reale. 

Sunt multe interese în joc, pe plan profesional și personal, atunci când stai față în față cu o Decizie care îți va influența viața începând chiar din acel moment.

Programul “Lead to Mastery Mentorship Program - Become a Master in Consulting” îți împlinește aceste așteptări. 

Dacă ți-ai dorit mereu să poți profesa în mediul afacerilor, de pe poziții înalte, unde EXPERTIZA, ABILITĂȚILE DE COMUNICARE ȘI CARISMA TA SĂ FIE DECISIVE, domeniul Consultanței și Auditului în Sisteme de Management ar putea fi ceea ce cauți. 

Este important să te focalizezi pe următoarele 5 Obiective dacă intenționezi să intri într-un Program nou de Formare:


1. PROMISIUNI FERME


2. GARANȚII ASUMATE


3. PERSPECTIVE DE EVOLUȚIE REALE


4. PRESTIGIU PROFESIONAL
DE CLASĂ


5. BENEFICII FINANCIARE
PESTE AȘTEPTĂRI

Cele 5 Obiective sunt ca un cod de etică profesională de înaltă clasă, enunțat și asumat în Programul “Lead to Mastery Mentorship Program - Become a Master in Consulting”, singurul program din România în care se formează Consultanți în Sisteme de Management ISO.

Pentru a pretinde un loc în acest Program cu standarde înalte, trebuie să ai un set de calități personale native specifice și un set de abilități profesionale dobândite de tine până în acest moment, în joburile anterioare.

NU ESTE CA ȘI CUM AI PORNI DE LA ZERO, CHIAR DACĂ ESTE UN PROGRAM NOU DE FORMARE. VOM PORNI  ÎMPREUNĂ DE LA CE EȘTI TU ÎN ACEST MOMENT.

Însă, în Programul “Lead to Mastery Mentorship Program - Become a Master in Consulting”, calitățile tale vor dobândi un upgrade calitativ, dar și un set nou de abilități specifice, care îți vor permite să profesezi într-un mediu de afaceri cu ”aer rarefiat”, provocator și cu așteptări ambițioase.

Acest Program de Mentorare conține:

1. PROMISIUNEA FERMĂ...

...pe care ți-o fac în acest Program. Structura acestuia, calitatea informației și mentorarea mea sunt la nivelul care îți vor permite ca, după finalizarea lui, să poți duce la bun sfârșit chiar Prima Ta Misiune de Consultanță în Sisteme de Management ISO. Adică, prima cărămidă a viitoarei tale Cariere de Top.


2.   GARANȚIILE ASUMATE...

...de mine față de tine, că aceste Promisiuni legate de Program și de Perspectivele de după sunt 100% posibile, datorită: 


 • expertizei mele de peste 20 de ani, dobândită în calitate de Consultant și Auditor în Sisteme de Management ISO.
 • Portofoliului de Clienți (peste 250 de companii de top din România), care sunt validarea încrederii acestora în valoarea și rezultatele pe care le livrez la cel mai înalt nivel.
 • recunoașterii mele ca Lead Auditor din partea a două Organisme de Certificare Acreditate Internațional.
 • experienței mele de peste 15 ani, dobândită în organizarea de Cursuri și Programe de specializare și perfecționare, prin care am școlit peste 350 de specialiști.

3. PERSPECTIVELE DE EVOLUȚIE...

...de după încheierea Programului. Acestea sunt REALE, și vor fi influențate direct de:


 • seriozitatea și dedicarea ta arătate de-a lungul Programului.
 • recomandările mele directe, încă din timpul Programului, pentru misiuni concrete de consultanță. Sunt cursanți care au avut, deja, primele misiuni de consultanță foarte bine plătite.
 • oportunitatea de a participa în misiuni de consultanță alături de mine.
 • oportunități reale care vor apărea, doar prin asocierea ta cu brandul-expert Diana Claudia Filip.
 • cerințe ridicate ale pieței în ceea ce privește conformarea, în primul rând cu cerințele legale, dar și cu cerințele de standarde ISO.
 • numărul scăzut al consultanților în sisteme de management ISO de reală valoare, comparativ cu cerința foarte mare care vine din partea mediului de afaceri din România. 

4. PROMISIUNEA UNUI PRESTIGIU PROFESIONAL DE CLASĂ...

...deoarece, în calitate de Consultant vei profesa “în birourile unde se iau decizii vitale”:


 • vei fi cunoscut ca un guru în ”breasla” Consultanților ISO.
 • un Consultant este o poziție de TOP după Auditul ISO.
 • vei fi căutat de Organismele de Certificare pentru a lucra pentru ele.
 • vei fi un om cu o puternică influență în mediile de afaceri.
 • vei fi un profesionist foarte căutat, indispensabil pentru companiile de top, pentru care nici nu visai să lucrezi vreodată.

5. PROMISIUNEA UNOR BENEFICII FINANCIARE PESTE AȘTEPTĂRI

Aici, veniturile depind doar de ambiția și expertiza ta profesională. Cifrele sunt importante, deoarece oferă o perspectivă concretă. Astfel:

 • Ca începător, vei putea câștiga 5.000 lei pe lună lejer din consultanță.
 • Sunt cursanți care au contractat misiuni de consultanță, încă din timpul Programului, cu onorarii cuprinse între 600 - 3.000 euro, pe care le-au câștigat sub ghidarea mea.
 • Pentru a înțelege anvergura poziției de Consultant, află că veniturile tale pot ajunge undeva între 50.000-150.000 euro pe an.

Ce spune OANA FULGHECI, cursantă

Despre cum fricile, tabuurile, teama de antreprenoriat, de necunoscut și de prestigiul domeniului Auditului ISO s-au transformat în scurt timp în Încredere în propriile forțe, într-un Drum promițător și, deja, câștiguri… cu 4 cifre în euro, sub ghidarea unui Om Empatic și un Expert de clasă. 

Ce spune ANDRADA VIZIREANU, cursantă

Despre cum a avut primul AHA și apoi restul AHA-urilor, că prin profesia de Consultant ISO și-a găsit, în sfârșit, vocația profesională, deoarece, aici și-a descoperit calități personale de care nu era conștientă, datorită nivelului foarte ridicat a Programului de Formare și ghidajului chirurgical al Dianei; despre “coroana copacului” și “doctorul afacerii”.

Mi-e greu să cred că ești persoana care nu poate depăși tipul de gândire “safe”: “Bucură-te că ai măcar atâta!”. Altfel, nu ai fi intrat pe pagina Programului “Lead to Mastery Mentorship Program - Become a Master in Consulting”. 

Indiferent câtă hotărâre te caracterizează sau câte întrebări te frământă, dacă simți că ar fi cazul să te așezi într-o altă Direcție, întreabă-te doar atât: “Cât voi mai continua să investesc energie în ce mă împlinește atât de puțin?” 

Iar această energie este INVESTITĂ sau RISIPITĂ?

Eu nu am avut șansa unui ghid, care să mă călăuzească în viață. Până să găsesc DRUMUL MEU, a fost nevoie să treacă 14 ani foarte dificili, prin provocări care puteau doborî pe cel mai puternic om. 

DRUMUL MEU m-a așteptat la finalul celor 14 ani, însă a durat, parcă, atât de mult și cu atâtea costuri!

Dacă aș putea să sintetizez, ți-aș răspunde cu un citat foarte popular în zilele noastre: “Când Viața îți dă lămâi, tu fă o limonadă din ele!” 

Înainte de a detalia Programul “Lead to Mastery Mentorship Program - Become a Master in Consulting”, permite-mi, te rog, să mă prezint în fața ta, cu sinceritate, ca să cunoști, întâi, CINE ESTE DIANA CLAUDIA FILIP? 

CINE SUNT EU? 

Numele meu este Diana Claudia Filip. 

Profesez de peste 20 de ani ca Auditor și Consultant ISO, începând din anul 2001. Compania ATVA, unde am avansat ca partener-asociat, după doar 2 ani, în funcția de Director Executiv și responsabilitatea de a dezvolta compania, a devenit cea mai mare firmă de Consultanță, Audit și Training din Regiunea Sud-Muntenia. 

În portofoliul nostru străluceau peste 250 de companii de top din România.  De peste 15 ani sunt Mentor pentru Cursurile și Programele mele de formare în aproape toate domeniile ce țin de Consultanță și Audit ISO dar și de Business și Dezvoltare Personală.

Însă, Diana Claudia Filip, nu s-a născut ceea ce este astăzi, adică, Business Consultant & Auditor Senior în Sisteme de Management ISO, Lead Auditor recunoscut de 2 Organisme de Certificare prestigioase, SRAC CERT și INTERTEK ATI, și colaborator al DEKRA Certification & TUV Karpat.

Dimpotrivă. 

Ar fi avut toate motivele să renunțe la Speranța într-o viață fericită:

 • La doar 19 ani, Viața m-a aruncat în stradă, cu o fetiță în brațe de doar 6 luni. Pe atunci, încercam doar să scap dintr-o căsnicie toxică, plină de violență. Încercam din răsputeri să o iau de la început. În sufletul acelei tinere de 19 ani stăpâneau pe atunci debusolarea, dezrădăcinarea și o derivă sufletească teribilă…
 • Am lucrat  11 luni în funcția de magazioner la Unitatea de Mecanizare Transporturi și Construcții Forestiere Pitești, pentru a beneficia de indemnizația pentru creșterea copilului. 
 • Nu știam nimic despre succes, mai mult, habar nu aveam despre cât succes poți avea în Consultanță sau Audit ISO sau în Consultanța de Business, când m-am angajat în 1988, ca muncitor necalificat la Uzinele Dacia, Secția Diverse - linia de Bielă, unde am învățat să fac strungărie în metal. Abia după 3 ani, în 1 noiembrie 1991, m-am calificat ca broșor, adică, eram o femeie-meseriaș care finisa găurile unei biele.
 • După 3 ani de zile, timp în care salariul meu de încadrare era fixat la 2.082 lei, am făcut un “salt” la 2.450 lei, ca broșor. Îmi aduc și acum aminte cum treceam de la o operație la alta; de la operații cu culbutori, la axe cu came, apoi la fulie sau la tije. Mai mult, păstrez și acum, cu nostalgie, un set de cuțite de bucătărie făcut cu mâinile mele.
Chiar dacă eram femeie, mi-am câștigat pâinea, cu răbdare și acceptare, timp de 4 ani într-o profesie pe care, prin natura ei, ai crede-o mult mai potrivită unui bărbat.

Au fost mulți ani trăiți cu răbdare și acceptare, însă, niciodată cu resemnare.

Viața mi-a fost călăuzită, chiar în cele mai grele momente ale vieții, de ultimele cuvinte pe care tatăl meu mi le-a lăsat moștenire, în timp ce vegheam la căpătâiul său:

“Să nu te apuci de ceva în viață, dacă nu vei lăsa o dâră argintie în urma ta.”

 • În 1992, am stat 3 luni pe un pat de spital în urma unui accident auto îngrozitor, în care am pierdut 2 oameni foarte dragi mie. Credeam că mai rău nu mi se mai poate întâmpla nimic.

Însă, Cineva mi-a zâmbit de sus…

 • După convalescență, am fost angajată de un om care a crezut în mine, la Centrul de Calcul în Uzinele Dacia, cu diverse funcții, de la operator-calculator până la analist-programator, fiind nevoită să învăț de la zero aceste meserii. Nu l-am dezamăgit. După doar 2 ani, din 1994 până în 2000 inspectam întreaga rețea de dealeri Dacia din România. Timp de 1 an am condus divizia de vânzări utilitare Dacia, modelele 1304, 1305, 1307, 1310, prin cei 172 de dealeri naționali.
 • Tot în acești ani, am terminat Facultatea de Finanțe Bănci - Relații Internaționale, cu specializare în Management Marketing, licență în Management Bancar și un master în Managementul Calității la Facultatea “Petru Maior” din Târgu-Mureș.

Iar după ani și ani de Răbdare și Acceptare, dar niciodată Resemnare, acea tânără de 19 ani care am fost,

 • În 11 Septembrie 2001, am semnat un contract de angajare cu firma de consultanță și training ATVA, fiind remarcată pentru ambiția și viziunea mea. După doar câțiva ani, mi s-a propus să devin partener acționar la ATVA.
 • Împreună cu partenerii ei, am făcut din compania ATVA una dintre cele mai reprezentative companii de consultanță, audit și training din Regiunea Sud - Muntenia. Portofoliul nostru de clienți cuprindea cele mai mari companii din țară.
 • Am avut sub consultanță pentru certificarea ISO, prima universitate (Universitatea din Pitești), primul spital (Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale, “Victor Babeș”), prima companie cu 4 sisteme de management implementate (NEGRO 2000) din România.
 • Business Consultant & Consultant ISO & Auditor Senior pentru următoarele Sisteme de Management: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001, ISO 22000, IATF 16949, SA 8000, etc.
 • Business Owner din 2006 cu expertiză în următoarele domenii:
 1. Consultanță & Training (leadership, managementul organizațiilor, managementul echipelor, sisteme de management, HR, etc.)
 2. Consultanță în Sisteme de Management  ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001, ISO 22000, IATF 16949, SA 8000, etc.
 3. Audit Intern și Extern 
 4. Audituri diagnostic 
 5. Trainer, Speaker & Coach
 6. Trainer & Consultant evaluare comportamentală DISC
 7. HR Specialist
 • În 20 ani de activitate, am auditat, am oferit consultanță și training pentru mai mult de 250 de Companii, care au obținut certificări naționale și internaționale. Îți enumăr doar câteva dintre acestea:
 1. ADLER PELZER AUTOMOTIVE ROMÂNIA SRL 
 2. PRAS CONSULTING SRL
 3. FINE BUSINESS CONSULTING SRL
 4. RALCOM EXHIBITIONS SRL
 5. GEODIS CALBERSON ROMÂNIA SA – grup GEODIS 
 6. NOVARES AUTOMOTIVE ROMANIA SRL 
 7. FAURECIA ROMÂNIA SRL 
 8. HOLCIM ROMÂNIA 
 9. UNIVERSITATEA DIN PITEȘTI
 10. DIAPLAST PRODUCTION SRL
 11. INSTITUTUL DE CERCETARE PENTRU METALE RARE ȘI RADIOACTIVE
 12. TOYOTA ROMÂNIA 
 13. NEGRO 2000 SA 
 14. PREMIUM FRUCT SRL 
 15. CARMATROX INDUSTRIE TOP SRL 
 16. NEW DESIGN COMPOSITE SRL 
 17. SIGMA TEAM TEHNOLOGY SRL
 18. ITS PRODUCTION SRL 
 19. CORTECH MED SRL
 20. MONROL SRL
 21. SPITALUL CLINIC DE BOLI INFECȚIOASE ȘI TROPICALE VICTOR BABEȘ
 • Sunt peste 350 de cursanți care au trecut prin cursurile și programele mele de training, de-a lungul ultimilor 15 ani. 
Ce spune Andrei Suciu, director general
la PRAS CONSULTING SRL

Despre cum a rămas neschimbată încrederea și prima impresie despre omul și profesionistul Diana Claudia Filip, după mai bine de 10 ani de colaborare neîntreruptă. 

Ce spune Liviu Rădăcineanu, director general
la RALCOM EXHIBITIONS SRL: 

Despre cum expertiza ireproșabilă de consultant ISO a Dianei a deschis colaborări strânse, credibile și permanente cu clienți pretențioși din străinătate, ducând la o dezvoltare deosebită a companiei.

ÎN CE MEDIU PROFESIONAL VEI ACTIVA?


Motorul economiei din România îl constituie:

 • companiile mari (cu peste 250 de angajați și cifra de afaceri de peste 50 milioane euro anual).
 • companiile medii (cu până în 250 de angajați și cifra de afaceri de până în 50 milioane euro anual).
 • companiile mici (cu până în 50 de angajați și cifra de afaceri de până în 10 milioane euro anual).

Aceste 3 tipuri de companii au reprezentat, în 2019, 7,8% din numărul total de companii din România sau un număr de 53.273, dintr-un total de 682.000. Diferența au reprezentat-o microîntreprinderile.

Cu toate acestea, aceste 7,8% companii au generat 87% din cifra de afaceri a economiei din România anului 2019.

După numai 2 ani, în 2021, intrarea altor companii străine, dar și dezvoltarea companiilor românești au dus la o creștere de până la 58.344 a numărului celor mai importanți jucători economici. Sau o pondere crescută până la 13,78% din mediul de afaceri. Dacă în 2019, companiile mari generau 44% din cifra de afaceri, în 2021 acestea au generat 52% din pondere, deci, o creștere semnificativă, semn al competiției puternice dintre ele.(Sursă: https://www.zf.ro/companii/analiza-jumatate-din-cifra-de-afaceri-totala-din-romania-este-21087513)

Creșterea are mereu loc într-un mediu de competiție. Competiția se duce cu “armele” EFICIENȚEI managementului, a SATISFACȚIEI salariatului la locul de muncă și a CALITĂȚII produselor sau a serviciilor, toate acestea (dar și multe altele) fiind reglementate. Participarea la licitații publice și încheierea de contracte sau de noi parteneriate de business au un grad mult mai ridicat de succes, dacă o companie are certificări ISO. 

Pentru asta, conformitățile sau neconformitățile cu cerința legală au nevoie de expertiza unui specialist: CONSULTANTUL ÎN SISTEME DE MANAGEMENT ISO.

Un mediu concurențial din ce în ce mai puternic și cerințele ridicate ale pieței fac indispensabilă prezența Consultanților ISO. La asta se adaugă numărul scăzut al Consultanților ISO de reală valoare, comparativ cu cerința din ce în ce mai mare care vine din partea mediului de afaceri din România.

Este un aspect remarcat de mine și o problemă cu care m-am confruntat mereu: numărul scăzut al consultanților ISO profesioniști față de volumul uriaș de cereri de consultanță. De aici provine prestigiul și câștigurile unui consultant de valoare. Contribuția la dezvoltarea unei afaceri este răsplătită pe măsură.

FRICILE TALE LA ÎNCEPUT DE CARIERĂ CA ANTREPRENOR

Că este imposibil să te schimbi dintr-o dată într-un alt om, este un lucru înțeles de toată lumea. Studiile asupra comportamentului uman spun că este nevoie de 66 de zile pentru instalarea unui obicei nou și 91 de zile pentru ca un obicei nou să devină un stil de viață.

Pentru a trece de la mentalitatea de salariat la cea de antreprenor, cu alte responsabilități, concepte și viziune, este nevoie de Timp, Dedicare și o Hotărâre puternică, fără putință de întors din drum.

Te înspăimântă profilul dominant al unui Consultant în Sisteme de Management? 

Pare o pălărie mult prea mare față de nivelul la care ești obișnuit să lucrezi?

Nu ai fost niciodată în grațiile unui șef sau patron, care să-ți acorde încredere și să-ți recunoască valoarea?

Te înspăimântă ideea de a eșua într-un Domeniu atât de pretențios?

Te descurajează gândul că nu vei înțelege ce ai de făcut sau cum să faci un raport de audit diagnostic?

Nu îți vei da seama care sunt neconformitățile cu cerința legală, iar compania pentru care vei lucra va fi amendată sau va pierde oportunități de contracte bănoase, deoarece nu a primit o certificare necesară din cauza ta?

Aceste FRICI și multe altele sunt dezamorsate tocmai prin CONCEPTUL și STRUCTURA Programului “Lead to Mastery Mentorship Program - Become a Master in Consulting”. Totul pe îndelete, sistematic și cu răbdare, timp de 6 luni. Tocmai pentru că am parcurs acest drum, sunt cea mai în măsură să te ghidez spre ape liniștite. 

Sunt cel mai potrivit Mentor pentru formarea ta. Acest Program de Formare ca și Consultant ISO e cel mai eficient instrument  pentru tine.

CONCEPTUL PROGRAMULUI 

1.

Este un Program.  Nu este un Curs. 

De aici rezultă Eficiența lui imbatabilă.

2.

Este Coordonat de un Mentor. În “Lead to Mastery Mentorship Program - Become a Master in Consulting” nu există un Profesor.

De aici rezultă Valoarea lui imbatabilă.

3.

Este un Program Transformațional. “Lead to Mastery Mentorship Program - Become a Master in Consulting” nu este un Curs de predare. Suportul pe care îl vei primi nu este doar didactic, ci și profesional, psihologic, mental și orientat spre dezvoltare personală. 

Sunt un om integru și urmăresc să devii și Tu la fel.

De aici rezultă Reușitele imediate ale cursanților în timpul și după finalizarea acestuia.

Sunt 2 Momente descurajante pentru orice proaspăt Cursant:


Începutul unui Curs...

...când nu cunoaște Valoarea pe care o va primi în schimbul Investiției sale în bani.


Sfârșitul unui Curs

...când nu cunoaște Perspectivele de după și cum să ajungă la Oportunități concrete de muncă, într-un domeniu nou, neiertător, care nu face favoruri nimănui.

Beneficiile unui Program de Formare elimină din start Frica, Nesiguranța și Incertitudinile unui cursant, în special, cu privire la perspectivele de după încheierea acestuia. 

CARACTERISTICILE UNUI CURS DIN PIAȚĂ

la catedră este un profesor, care DOAR predă materia cursului.

un Program similar de Consultanță nu există în România, dar dacă ar fi să comparăm cu ceva ce există, un Curs în domeniul Auditului ISO durează în medie între 3-5 zile.

profesorul nu este interesat cine este persoana din fața lui. Știe doar că aceasta și-a achitat taxa și este de ajuns. 

profesorul lucrează cu întreaga clasă, uniform. Îi este complet indiferent cine avansează mai bine sau cine avansează mai greu.  

profesorul urmărește strict predarea materiei, care e condensată, de multe ori cursantul fiind nevoit să-și completeze informațiile și din alte surse.

încheierea unui Curs înseamnă înmânarea diplomei de absolvire și o strângere de mână.

CARACTERISTICILE PROGRAMULUI “LEAD TO MASTERY MENTORSHIP PROGRAM. BECOME A MASTER IN CONSULTING”:

mentorarea, prin care nu urmăresc epuizarea informației prin predare, ci asimilarea prin studii de caz, jocuri de rol, practică concretă și simularea unor misiuni reale de consultanță.

materia este dezbătută pe-ndelete, timp de 6 luni de zile. 

cursantul este ales sau trecut prin filtrul unui Call 1 to 1 Gratuit, ca să îmi pot da seama dacă are: 

 1. CALITĂȚI: Perseverență, Curaj, Disponibilitate la Efort, Punctualitate, Deschidere spre Nou, Pragmatism. 
 2. ASPIRAȚII: Evoluție într-o Carieră nouă, Dorința de a Învăța, Foamea de a Reuși, Ambiția de a Demonstra.

îmi rezerv dreptul de a nu mai continua cu oameni care au renunțat să mai muncească pentru acest nou Proiect asumat de către ei. Am mai făcut asta.

ca Mentor, eu lucrez și avansez individual cu fiecare Cursant, urmărindu-i evoluția pas cu pas. 

apar oportunități de a lucra pe misiuni de consultanță reale și bine plătite, încă din timpul Programului.

nu există… Încheierea propriu-zisă a Programului. Rămân lângă cursanții mei cu recomandări și oportunități oferite de colaborare dacă ei își doresc acest lucru. Sunt interesată să creez o Comunitate de consultanți de valoare, care își oferă suportul și experiența unul altuia.

Programul va include un set de servicii:

„Done-with-You”, prin care te pregătești cu mine în sistem 1 la 1.

„Done-for-You”, prin care eu voi prelua responsabilitatea ducerii la bun sfârșit a unui task dificil pentru tine.

Ce primești în acest Program de Formare a Consultanților ISO, unic în România?

STRUCTURA PROGRAMULUI

 • •  Durată: 6 luni – întâlniri de suport LIVE săptămânal
 • •  33 de lecții înregistrate
 • •  Peste 50 de ore de predare înregistrate 
 • • Peste 50 de documente (toată documentația utilizată în activitatea de consultanță)  

OBIECTIVUL PROGRAMULUI

Eu, Diana Claudia Filip, îmi asum să te susțin și să te coordonez în timpul Programul de Formare, ca să devii Consultant de Elită în Sisteme de Management, pregătit pentru lumea afacerilor de top din România.

PERSPECTIVELE PENTRU TINE

Formare într-o Carieră nouă, căreia îi dedici toată Energia și Timpul tău.

Formarea unei noi expertize, fără să abandonezi actualul Job, după principiul “Nu îți ține ouăle într-un singur coș”.

PREZENTARE GENERALĂ

Lead To Mastery Mentorship Program - Become a  Master in Consulting este un serviciu hibrid
”Done-For-You” & ”Done-With-You”, care te ajută să devii Consultant în Sisteme de Management. 

CELE 2 AVANTAJE DECISIVE ALE UNUI CALL 1 TO 1


Nu mai este suficient să te adresezi unidirecțional unui om, doar prin intermediul unei campanii de email sau postări pe rețelele de socializare. Acolo poți spune și scrie oricum, poți edita un vizual de impact și cosmetiza orice mesaj. Oamenii vor mai multă claritate când sunt în pragul unei decizii de achiziție a unui Produs sau Serviciu. Am înțeles asta de mult timp, deoarece, DIALOGUL DIRECT CU OMUL ESTE ESENȚIAL. Eu, însămi, ca și Consultant, folosesc Dialogul cu clienții și partenerii mei. Este vital.

Astfel, un Call 1 to 1, elimină bariera de siguranță după care se pot ascunde multe necunoscute. Presupune responsabilitate și asumare din partea mea, față de persoana cu care am un dialog real. Înseamnă deschidere totală față de orice întrebare, nelămurire, neclaritate care va apărea în mintea ta. 

Într-o secvență de Q&A, întrebările sunt prestabilite și dirijate spre un răspuns convenabil și “safe”. Într-un Call 1 to 1 Gratuit cu mine îți răspund la orice problemă pe care mi-o ridici la fileu, în legătură cu Programul “Lead to Mastery Mentorship Program. Become a Master in Consulting” sau cu Cariera de Consultant în Sisteme de Management ISO. 

O discuție directă îți va crea o primă impresie despre mine, care poate fi liniștitoare sau, e posibil și asta, neconvingătoare. Dar îmi asum acest lucru!

Scopul meu este să beneficiezi de cele 2 avantaje ale unui Call 1 to 1:

CLARITATE MENTALĂ. 

Înțelegi clar ce e Consultanța ISO, domeniul Auditului și cel de Business. 
Ești cu adevărat suficient de hotărât să începi un nou drum sau mai bine să rămâi unde ești, “la răul cel mai mic”. 
Îți inspir suficientă încredere pentru a te încredința 6 luni de zile în mâinile mele, laolaltă cu determinarea ta.

LINIȘTE INTERIOARĂ. 

Decizi împăcat dacă intri în Program sau să spui pas. 
Elimini Teama că vei plăti mai mult decât valorează Programul. 
Elimini Teama că vei renunța la un
Job sigur, pentru o aventură imatură pe bani mulți și promisiuni spectaculoase,
dar complet nerealiste.
Elimini Teama că această Carieră de Consultant ISO nu este ce pare.

Acest Program de Formare Unic este, de fapt, o METODĂ prin care Investiția ta de Bani și Timp în Educație va deveni o sursă nesecată de Libertate, Prestigiu și Beneficii Financiare.

Prin comparație, Educația pe care ai făcut-o până în acest moment și care a fost “plătită” de către Stat, prin așa-numitul “învățământ gratuit”, a fost orientată exclusiv ca tu să ai un job oarecare și să fii un plătitor de taxe.

Nimic mai mult.

Angajatorul tău este STATUL? 

Statisticile spun că pentru fiecare 1 leu pe care Statul îl investește în educația ta, el va câștiga 8 lei din urma taxelor și impozitelor pe care va trebui să le plătești pentru tot restul vieții. Randament de 700%! Ești un ACTIV neprețuit pentru STAT.

Angajatorul tău este din MEDIUL PRIVAT?

Lucrurile stau la fel. Oricât de multe competențe profesionale vei avea, cea mai mare parte a câștigurilor tale merg la compania unde lucrezi. Ai locul tău strict delimitat, departe de cât meriți să câștigi, departe de poziția ce meriți să o ocupi în companie. Cea mai mare parte a timpului și energiei tale se  consumă pentru interesele Patronului tău. 

Schimbi jobul? 

Schimbi compania?

Poate, dar nu schimbi nici Sistemul, nici Modul Tău de Gândire.

Din nefericire, și aici ești un ACTIV neprețuit pentru PATRON.

Angajatorul tău…ești TU?

Dacă ai fost toată viața un angajat, oricât de bine ai fost plătit, cum ar fi să te gândești că cea mai mare parte din câștiguri rămâne în buzunarul tău? 

E imposibil să te vezi așa? 

Stai și te gândește puțin: dacă Educația de la școală sau facultate ți-a fost suficientă pentru a avea un job, din care să trăiești, nu ar exista un alt tip de Educație prin care nu doar să trăiești, ci să fi și liber?

Ei bine, Programul “Lead to Mastery Mentorship Program. Become a Master in Consulting” este această Educație, dar cu o altă Metodă.

Prin această Metodă + Dedicarea ta știu exact unde te voi duce în următoarele 6 luni de zile. 

AI CURAJ SĂ VIZUALIZEZI CĂ POȚI AVEA PESTE DOAR O JUMĂTATE DE AN:

 • ABILITĂȚI SPECIFICE NOU FORMATE DE CONSULTANT ISO?
 • SUSȚINEREA UNUI EXPERT RECUNOSCUT ÎN DOMENIUL AUDITULUI ? 
 • STARTUL ÎNTR-O CARIERĂ DE INVIDIAT?

SAU PREFERI SĂ RĂMÂI TOT ACOLO, ÎN SITUAȚIA UNUI JOB LIMITAT, NEMULȚUMITOR, CARE TE BLOCHEAZĂ, DAR…ESTE SIGUR?

Lasă temerile deoparte și, măcar... Programează un Call 1 to 1 Gratuit!

ESENȚELE TARI SE ȚIN ÎN STICLUȚE MICI!

Participarea ta la Programul “Lead to Mastery Mentorship Program. Become a Master in Consulting” îți asigură participarea la întregul meu proces personal de formare, la care “m-am supus” timp de peste 20 de ani. 

20 de ani în doar 6 luni de zile! 

Dar tu vei petrece în acest Program doar 2,27% din timpul alocat Evoluției mele prin Educație! De acolo, vei începe o Carieră.

66 de diplome pentru cursuri naționale și internaționale de prestigiu absolvite și diferite Certificări și Specializări în domeniul Auditului, Managementului, Dezvoltării Personale, Coaching, Speaking sau Evaluare Comportamentală DISC. Ca și investiție în educația mea, de-a lungul celor 20 de ani, estimez că am plătit pentru ele  între 140.000 - 160.000 euro! 

Între 140.000-160.000 de euro, da, ai citit corect! 

Contribuția ta financiară pentru a primi Educație de același calibru este nesemnificativă față de cât m-a costat pe mine.

O mare parte din rezultatele financiare ale muncii mele s-au dus pe zeci și zeci de Programe și Cursuri. Anual, cumpăram diferite Programe de aproximativ 5.000-8.000 euro. 

 • Puteam merge în vacanțe, oriunde aș fi vrut în lume. Dar am preferat să Învăț.
 • Mi-aș fi permis să dorm în cele mai scumpe camere de hotel din lume. În schimb, am dormit nenumărate nopți pe canapeaua din biroul meu de la ATVA.
 • Mi-aș fi permis absolut orice răsfăț personal. Am preferat să fac Educație.

Fă un pas înainte și Programează un Call 1 to 1 Gratuit!

ACEASTĂ NOUĂ FORMARE ÎȚI VA ADUCE:

BENEFICII PROFESIONALE

Ca și Consultant în Sisteme de Management ISO:

vei învăța să faci totul ca la carte, așa cum această profesie este practicată de consultanții prestigioși din Uniunea Europeană, după standarde înalte de etică, fără compromisuri sau comportament neloial.

vei învăța cum să eviți greșelile, erorile și nesiguranța în lupta cu hățișul stufos și tehnic al procedurilor, al normelor și al legislației din domeniu.

vei dobândi prestigiul de a fi în poziția de Top în domeniul Auditului ISO.

atenția pe care o vei primi din partea Organismelor de Certificare,
care te vor solicita constant să colaborezi cu ele.

contacte doar cu Organizații și Companii de Top, care vor să se distingă față de competitori. Cum vei face asta? TE VOI ÎNVĂȚA CUM!

statutul de cel mai căutat specialist în creșterea unei afaceri, profesionistul indispensabil implicat în managementul Companiilor.

respect din partea colegilor din branșă și un reper în Audit.

oportunitatea de a participa cu mine în misiuni de consultanță.

recomandările mele pentru misiuni de consultanță.


BENEFICII FINANCIARE…ȘI NU NUMAI

onorarii de până la 250-350 euro pe zi.

venituri anuale cuprinse între 50.000-150.000 euro.

libertate și control asupra Timpului tău, asigurate de statutul de antreprenor.

motivație și nivel de energie optim de satisfacție profesională.

Îți reamintesc de unde am pornit, ca să conștientizezi că nu e vorba de noroc, nici de alinierea stelelor: 

 • am lucrat 4 ani ca simplu muncitor în strungărie, o meserie grea, mai potrivită pentru bărbați.
 • am fost o mamă tânără, traumatizată, ajunsă în stradă cu un copil de 6 luni în brațe.
 • 14 ani am fost angajată într-un job frustrant și limitativ.
 • una dintre miile de angajați anonimi ai Uzinelor Dacia.

AZI

Mi se deschid toate ușile la care DORESC să ajung. 

Misiunile mele de Consultanță sunt tarifate cu sume de mii sau zeci de mii de euro.

Business Owner din 2006 în următoarele domenii:

 • Consultanță & Training (leadership, managementul organizațiilor, managementul echipelor, sisteme de management, HR, etc.)
 • Consultanță în Sisteme de Management:  ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001, ISO 22000, IATF 16949, SA 8000, etc.
 • Audit Intern și Extern 
 • Audituri-diagnostic
 • Trainer, Speaker & Coach
 • Trainer & Consultant evaluare comportamentală DISC
 • HR Specialist

Sunt Vicepreședinte al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Pitești.

Sunt în curs de recunoaștere ca Auditor Social (CPI-CSR, SMETA, RBA, BSIA, WCA, ABSCA).

Am pornit de jos. Am avut și eu un început nesigur și necunoscut, la fel ca toți. Nu îți vorbesc de sus, știu care sunt provocările la început de drum sau încercările de a-ți căuta drumul propriu.

Dar…

LA FEL CA ȘI MINE, POȚI SCHIMBA ȘI TU:

TRECUTUL: Investiție de Bani și Timp în Educație pentru un Job cu BENEFICII LIMITATE, unde vei câștiga mereu mai puțin și mai nesatisfăcător decât meriți.

ÎN PREZENT:

Investiție de Bani și Timp în Educație pentru o Carieră de Antreprenor, unde CERUL ESTE LIMITA, unde vei primi mai mult decât speri.

REZUMATUL ABILITĂȚILOR NOI FORMATE ÎN PROGRAM: 

Dă-mi voie să-ți reamintesc ce vei primi în Programul “Lead to Mastery Mentorship Program. Become a Master in Consulting”, pentru o viitoare Carieră de Consultant în Sisteme de Management ISO:


Formare de Top  

 • Durată de 6 luni.

 • O întâlnire suport săptămânală.


Material informațional

 • 33 de lecții înregistrate.
 • Peste 50 de ore de predare înregistrate.
 • Peste 50 de documente (toată documentația utilizată în activitatea de consultanță).

Suportul logistic

 • „Done-with-You”, prin care te pregătești cu mine în sistem 1 la 1.
 • „Done-for-You”, prin care eu voi prelua responsabilitatea ducerii la bun sfârșit a unui task dificil pentru tine.
 • Te vei acomoda cu terminologia din domeniul Auditului.
 • Vei înțelege cu ce e diferit un Consultant ISO de un simplu Auditor ISO și activitățile conexe și instrumentele suplimentare de acțiune, care îți vor aduce mult mai multe Beneficii Financiare.
 • Vei înțelege: mediul în care vei activa, organismele cu care vei colabora și oamenii cu care vei interacționa.
 • Vei înțelege cât e de diferită mentalitatea unui Angajat de cea a unui Antreprenor. Te voi ajuta să faci acest switch mental esențial, fără de care nu vei câștiga niciodată respectul oamenilor de succes din afacerile de top.
 • Pe baza materiei de studiu propriu-zise, îți vei construi autoritatea și expertiza profesională. Vei învăța inclusiv cum să vorbești, ce să vorbești, cum să negociezi, cum te prezinți, cum contractezi, etc. Toate acestea prin jocuri de rol, simulări și chiar misiuni reale de consultanță, sub directa mea ghidare de tip Done-With-You.
 • Vei învăța cum să înțelegi, să organizezi și să dezvolți business-ul tău din punct de vedere al Managementului, Brandului și Marketingului. 

Ai un Job? 

Poți avea o Carieră!

Îți mai crește salariul, dacă negociezi bine?

Poți fixa tu condițiile pentru ca celălalt să aibă șansa să lucreze cu tine!

Uneori avansezi în ierarhia organizației tale? 

Poți fi Alfa și Omega în propria ta Carieră!

DE CE SĂ-ȚI DOREȘTI MAI PUȚIN DECÂT MERIȚI? 

DE CE SĂ FACI MAI PUȚIN DECÂT EȘTI ÎN STARE?

Nu lăsa ca alții să o ia înaintea ta!

Programează un Call 1 to 1 Gratuit!  

Nu renunța la Viața pe care o meriți !

Dacă ai alte întrebări sau ai nevoie de mai multe informații suplimentare legate de 

Programul de Mentorship, te invit să mă contactezi AICI.