Cursuri și programeAscultă mai jos puțin despre activitatea mea de Training
 Vezi mai jos cursurile și programele în domeniul ISO pe care le poți parcurge: 

Programul  ”START UP MY AUDITOR ISO CAREER” îți oferă o abordare simplă și eficientă ca să poți începe să lucrezi ca Auditor Intern ISO imediat după finalizare.


Vei afla metodele care i-au ajutat pe toți cei peste 300 de cursanți care au finalizat programul cu mine să aibă rezultate foarte bune dar care m-au ajutat și pe mine să devin un Auditor bine plătit. 

Detalii despre program

Programul de Mentorship  ”AUDITOR ISO DE TOP pentru TIMPURI INCERTE” îți oferă cea mai bună abordare ca să poți continua să exersezi abilitățile tale de Auditor ISO.


Vei afla cum poți să te simți bine în pielea ta de auditor, indiferent dacă ești AUDITAT sau dacă ești AUDITOR. Antrenează-te alături de noi într-un program dedicat doar Auditorilor ISO.


Detalii despre program

Curs de 3 zile - cum să folosești corect Întrebări Strategice, să descoperi neconformitățile, să aplici corecțiile și acțiunile corective pentru a adăuga plus valoare în Auditurile Calității.


Vei aplica Tehnica Întrebărilor cu efecte pozitive IMEDIATE, vei avea claritate și calitate în Auditurile ISO, vei transmite ÎNCREDERE Clientului, vei putea câștiga FIDELITATEA lui și contracte mai bănoase.


Detalii despre curs

 Sau dacă ești gata pentru nivelul următor...

Programul  ”LEAD TO MASTERY - BECOME A MASTER IN CONSULTING”  este un program de 6 luni de zile și este singurul program de formare a Consultanților în sistem de management ISO din România. Include un set de servicii „Done-with-You” și „Done-for-You”, servicii de lucru și de coaching individual și de grup, pentru formarea și sprjinirea TA în începerea carierei de Consultant în sisteme de management, și totodată o abordare simplă și eficientă ca să poți începe să lucrezi în domeniul sistemelor de management înainte de finalizarea programului.


Vei intra în posesia unui program care poate fi asociat unei francize, pentru că vei primi toată documentația aferentă și vei afla toate metodele care m-au ajutat pe mine în ultimii 20 de ani în acest domeniu al sistemelor de management. Mai mult, sunt metode și practici, care i-au ajutat și pe participanții de până acum să să aibă rezultate foarte bune și să încheie contracte de mii de euro încă din primele luni de program. 

Detalii despre program