Auditor Intern


Salut, sunt Diana Claudia Filip!

Sunt absolventă a Facultății de Management, Marketing în Afaceri Economice, absolventă a unui Masterat în Managementul Calității și absolventă a cursului postuniversitar de Evaluator de Risc în domeniul Securității și Sănătății Ocupaționale. 

Primul meu job a fost într-o multinațională în domeniul auto și pot spune că acolo mi-am conturat adolescența și identitatea profesională. 13 ani am lucrat acolo, și tot acolo am cunoscut acea societate rigidă, cu reguli, fără zile libere, cu normă, s.a.m.d. Atunci am învățat să gestionez tot felul de situații neașteptate, am exersat multe, dar tot atunci am realizat cât de mult contează pasiunea pentru lucrurile pe care le faci și respectul pentru client, lucruri care mi-au folosit mai târziu.

Ascultă mai jos câteva cuvinte despre mine

În 2001, mi-am luat zborul într-un mediu nou, total necunoscut care m-a scos total din zona de confort. Am început un domeniu nou, consultanță. De la consultant junior am trecut, încet dar sigur, la consultant senior, apoi șef departament consultanță, director executiv și apoi acționar în firmă. Am învățat cum să fac lucrurile făcându-le, testându-le și exersându-le și din acest motiv cred în puterea experienței și nu numai a teoriei. Așa cum ți-am spus, am oferit consultanță în toate industriile: spitale, universități, companii de producție, companii prestatoare de servicii, etc. 

Din 2001 și până în prezent am efectuat sute de audituri de sistem de management integrat conform cerințelor standardului internațional ISO 9001:2015 (sistem de management al calității), ISO 14001:2015 (sistem de management al mediului), ISO 45001 (sistem de management al securității și sănătății ocupaționale) etc. 

De 15 ani am propriile business-uri și am fost preocupată în permanență de dezvoltare personală, specializându-mă în multe domenii care, aparent, nu au nicio legătură cu pregătirea de bază. În iulie 2013 am început Programul Internațional de Certificare în Coaching, Training și Public Speaking, mentorat de însuși John C. Maxwell, iar în februarie 2014 în SUA m-am certificat ca trainer, speaker & coach.

Nu spun asta ca să mă laud, ci doar ca să îți arat că sunt omul potrivit să te ajut să ajungi repede, simplu și ușor la oportunități de profit și câștiguri de eficiență. 

Nu sunt doar opinii, sunt experiențele mele și rezultatele mele demonstrate.

1988
Primul job

Multinațională în domeniul auto

2001

Începutul în domeniul consultanței.

... am evoluat de la consultant junior, la consultant senior, la șef departament consultanță, apoi director executiv și acționar în firmă.

2003

De 18 ani dezvolt propriile business-uri și mă dezvolt masiv în fiecare zi.

Sunt antreprenor și de-a lungul anilor am contribuit la modelarea sistemului de management pentru mai multe companii, am format lideri și manageri, am creat branduri și am construit calitate. 

Nu, nu m-am născut știind tot, iar la începutul carierei mele de auditor dădeam multe ”rateuri”. Dar am vrut să învăț, am fost ca o ”sugativă”, absorbeam tot, eram avidă de informație și am parcurs pas cu pas toate etapele de învățare. Nu am sărit peste nimic. Pentru că pur și simplu voiam să fiu LIBERĂ!

Indiferent în ce industrie activezi, ce funcție ai, ce cursuri ai absolvit, AUDITUL ISO este cel mai important instrument utilizat în viața COMPANIILOR de către AUDITORI, iar în ultimii ani majoritatea companiilor decid să certifice sistemul lor de management în conformitate cu cel puțin un standard internațional.

O companie dacă vrea să aibă rezultate, nu trebuie doar să supraviețuiască, trebuie să se dezvolte și să găsească soluții. Dar nu poate găsi soluții singură, ci doar lângă un AUDITOR. Cunosc foarte bine această piață, lucrez în ea și pentru ea de peste 20 ani.

Alături de mine vei beneficia de toți acei pași de expertiză și de soluții, de metode de lucru, de certificări și de idei noi. Construim cu pași simpli, cu temelie solidă o profesie și un business care să dăinuie acum și mai târziu. Consolidăm activități, întărim echipe, lucrăm serios la ”durata de viață” a business-ului tău.

Prin toate aceste metode, prin instrumentele mele de lucru, prin serviciile pe care le ofer: consultanță de business & consultanță în sistem de management, prin audit ISO, prin cursuri de specializare, dar și prin cursuri de dezvoltare personală, reușesc ca fiecare cărămidă nouă adăugată la temelia visului tău să însemne dezvoltare și succes pe mai târziu.

Abia aștept să te cunosc și să-ți ofer consultanța de care ai nevoie!

Dă click pe butonul de mai jos și rezervă o consultanță gratuită!

Nu pierde această oportunitate!

Hai să identificăm împreună provocările, dar mai ales să le tăiem de pe listă. 

Dă click mai jos și rezervă o consultanță gratuită!

Discuția 1:1 va fi benefică pentru tot ceea ce îți dorești tu să creezi în afacerea ta.


Vreau un apel GRATUIT!