AUDITOR  

DE TOP pentru TIMPURI INCERTE

PROGRAM DE MENTORSHIP ÎNREGISTRAT

Te-ai săturat să ”auditezi în gol?”

Ai absolvit un curs de Auditor ISO și nu știi de unde să începi? 

VEZI AICI OPȚIUNEA DE PLATĂ 

Cu Lead Auditor Diana Claudia Filip

 • Te-ai săturat să ”auditezi în gol?”

 • Ai absolvit un curs de Auditor ISO și nu știi de unde să începi? 

 • Ești Auditor ISO într-o companie și nu știi cum să efectuezi corect un audit înainte de CERTIFICARE/SUPRAVEGHERE sau RECERTIFICARE?

 • Ești Auditor ISO și încă nu știi cum să folosești tehnica întrebărilor într-un audit?

 • Vrei să înveți concret cum să abordezi în auditul ISO fiecare clauză a standardelor ISO 9001, 14001 și 45001? Mai concret să înțelegi ce să întrebi la 4.1, 4.2, 4.3, 5.3, 6.1, șamd?


1. CĂLĂTORIA

Călătoria de la ”Auditor Mediocru” către ”Auditor de Top” este întotdeauna o călătorie a schimbării. Și nu doar a schimbării. Este o călătorie a deciziilor. Este o călătorie a sacrificiilor. Este o călătorie a întrebărilor “Merită să fac pasul asta?”, “Voi reuși?”, “Sunt pregătit pentru asta?”, ”Ce pot face mai mult de atât?”, “Ce imi lipsește?”, “Ce urmează mai departe?”. În răspunsul la fiecare întrebare din călătoria ta, stă ascuns acel nou ‘TU’ care este iese la suprafață mai bun, mai pregătit și mai încărcat cu energia potrivită pentru pasul următor, Auditor ISO de TOP.


2. SUCCESUL

Succesul este despre tine și TU trebuie să ai succes.


3. SEMNIFICAȚIA

Semnificația este despre oameni. Iar rolul tău de Auditor ISO de Top este să adaugi valoare acolo unde efectuezi un audit. 


4. STRATEGIA

Lucrez împreună cu tine la obiectivul tău, astfel încât să îți valorifici talentele tale unice de Auditor ISO de TOP.

VALOARE INCONTESTABILĂ Valoare imbatabilă și economie de bani

Cu o medie de aprox. 3 lei/zi,

vei avea acces la un program și la instrumente de învățare axate pe subiecte precum tehnica întrebărilor, metodologii de audit ”câștigătoare”, abilități de bază în audit pentru utilizarea de zi cu zi, concepute pentru a te ajuta pe parcursul unui întreg proces de audit ISO .


Atingerea obiectivelor tale în Auditul Intern ISO

Programul de Mentorship ”Auditor ISO de TOP pentru Timpuri Incerte”

a fost special conceput pentru a te ajuta să efectuezi audituri interne de calitate, și în plus pentru mai multă valoare, să te poți pregăti pentru recunoașterea ta ca Auditor recunoscut de un Organism de Certificare sau de ce nu, pentru începerea unei activități de consultanță în domeniu .


Întreabă
un EXPERT

Serviciul „Întreabă un EXPERT”

este un apel de Q&A la care vei avea acces o dată pe lună, care te pune în contact direct cu expertul nostru, oferindu-ți sfaturi, chiar critice, strategie și direcție atunci când ai cea mai mare nevoie în auditul ISO. Aici poți pune ce întrebare vrei, indiferent cât de stupidă ți se pare că este, pentru că va fi un mediu safe.

ACESTA NU ESTE UN CURS DE AUDIT  ISO TRADIȚIONAL

Mă înscriu acum la  AUDITOR ISO DE TOP pentru TIMPURI INCERTE

PROGRAM ÎNREGISTRAT

960 lei/an

RON 960.00

/ AN
 
 • •  apeluri de grup înregistrate
 • •  sesiuni de Q&A înregistrate
 • •  noutăți și tipsuri din domeniul auditului ISO 
 • •  Tooluri – resurse și fișiere descărcabile, orientate spre acțiune,
  pentru a te sprijini în procesul tău de audit
 • •  Informații despre audituri din diverse sectoare de activitate care
  să-ți ofere avantaje în activitatea de audit intern
 • • Întrebări specifice de audit care să te ajute să-ți exersezi abilitățile și cunoștințele de audit și să te ajute să fii din ce în ce mai bun
 • • tehnica întrebărilor în audit 
 • • Înregistrarea Masterclass-ului ”ACCELERATOR PENTRU ORICE ISO AUDITOR” 
 • • Acces în comunitatea Auditorilor unde împărtășim sfaturi și bune practici  

PROGRAMUL DE MENTORSHIP ESTE PENTRU TINE , DACĂ:

te-ai săturat să ”auditezi în gol”

ai absolvit un curs de Auditor ISO 9001/14001/45001 și nu știi de unde să începi

ești Auditor ISO într-o companie și nu știi cum să efectuezi corect un audit înainte de CERTIFICARE / SUPRAVEGHERE sau RECERTIFICARE

ești Auditor ISO și încă nu știi cum să folosești tehnica întrebărilor într-un audit

vrei să înveți concret  cum să abordezi în audit fiecare clauză a celor 3 standarde ISO 9001, 14001 și 45001? Mai concret să înțelegi ce să întrebi la 4.1, 4.2, 4.3, 5.3, 6.1, ș.a.m.d.

dacă nu vrei să mai fii în situații stânjenitoare când ești auditat de un client, de un partener de afacere sau de un organism de certificare, etc.

dacă vrei să ai un NIVEL de energie ridicat și satisfacție profesională 

dacă vrei să ai respect din parte colegilor și a organismelor de certificare 

dacă te simți pierdut printre atâtea clauze/cerințe ale standardelor și nu reușești să înțelegi clar cum trebuie să le abordezi căci DA, la început de drum, chiar ai dreptate: ”unele parcă seamănă între ele!”

dacă vrei să fii pregătit pentru a trece la următorul nivel, acela de a fi recunoscut ca Auditor de către un Organism de Certificare sau de a începe o activitate proprie de audit.

Ai 10 de DA, așa că ceea ce voi scrie mai jos este chiar pentru TINE!

Atunci când ai încredere că poți face bine un lucru, ești mai relaxat, mai liniștit, mai autentic, mai performant, mai eficient.

PROGRAMUL DE MENTORSHIP
NU ESTE PENTRU TINE, DACĂ:

ești cu adevărat mulțumit de locul în care te afli azi. Dacă este adevărat, încetează să citești. Nu ai nevoie de asta. Bucură-te de viața ta frumoasă.

te afli într-o perioadă aglomerată, cu o mulțime de lucruri care urmează în următoarele 12 luni. Dacă aștepți un copil, te muți în casă nouă, planifici schimbări mari și creșterea afacerii tale, ai grijă singur de părinții tăi în vârstă etc., aceasta ar putea să nu fie cea mai potrivită pentru tine. Acest program îți cere 12 luni de concentrare consistentă, profundă și susținută.

te tot răzgândești cu privire la job-ul sau afacerea ta. Dacă ai „sindromul obiectului strălucitor” și nu te-ai hotărât ceea ce dorești să faci, acest program nu este pentru tine. Găsește-ți lucrul de bază pe care vrei să-l faci și apoi scrie-mi și lasă-mă să te ajut. S-ar putea să nu fi reușit să faci ceea ce ți-ai dorit până acum singur, dar ar trebui să existe un nucleu constant care să nu se fi schimbat de ceva timp și pe care să te poți baza pe parcursul lucrului nostru împreună. Dacă vei pregăti bine întrebările pentru întâlnirile la care vrei să lucrăm împreună, vei progresa mult mai mult decât dacă nu vii cu nicio întrebare.

dacă ești o persoană cu potențial multiplu, fără o focalizare pe ceva special. Dacă ești, te iubesc, dar acest program funcționează cel mai bine pentru cineva care chiar își dorește să se perfecționeze în Audit în următorul an, cel puțin. Dacă ești genul de persoană care începe noi proiecte în fiecare lună, probabil că acesta nu este programul potrivit pentru tine.

ești un amator. Dacă ești unul dintre acei oameni care vor să-și dea seama și să facă totul singur, Universul să te binecuvânteze și ai putea la fel de bine să te oprești din citit acum.

ai nevoie de cineva disponibil in weekend. Vei primi răspunsuri de la mine de luni până vineri. Dacă ai nevoie de un antrenor care să fie disponibil sâmbăta și duminica, nu sunt mentorul tău.

ai nevoie de rezultate instantanee. Dacă vrei să treci de la nimic la un Auditor Profesionist în șase luni, caută în altă parte, acesta nu este programul de care ai nevoie.

Dar cine sunt eu ca să-ți povestesc despre asta?

Dacă nu ne-am cunoscut până acum, eu sunt Diana Claudia Filip. 


Primul meu job a fost într-o multinațională în domeniul auto și pot spune că acolo mi-am conturat adolescența și identitatea profesională. Am lucrat acolo 13 ani, și tot acolo am cunoscut acea societate rigidă, cu reguli, fără zile libere, cu normă, ș.a.m.d. Atunci am învățat să gestionez tot felul de situații neașteptate, am exersat multe, dar tot atunci am realizat cât de mult contează pasiunea pentru lucrurile pe care le faci și respectul pentru client, lucruri care mi-au folosit mai târziu.

În 2001, mi-am luat zborul într-un mediu nou, total necunoscut care m-a scos total din zona de confort. Am început un domeniu nou, în consultanță; de la consultant junior am trecut, încet dar sigur, la consultant senior, apoi șef departament consultanță, director executiv și apoi acționar în firmă. Am învățat cum se fac lucrurile făcându-le, testându-le și exersându-le și din acest motiv cred în puterea experienței și nu numai a teoriei.

Sunt antreprenor și de-a lungul anilor am contribuit la modelarea sistemului de management pentru mai multe companii, am format lideri și manageri, am creat branduri și am construit calitate. Știu că leadership-ul face întotdeauna diferența, ne schimbă 100%, ne transformă și ne ajută să beneficiem de creștere și de succes. Și mai cred ceva - în business nu există limite, nu există riscuri de nedepășit, nu există decât soluții și nu probleme.

Sunt absolventă a Facultății de Management, Marketing în Afaceri Economice, absolventă a unui Masterat în  Managementul Calității  și Absolventă a cursului postuniversitar de Evaluator de Risc în domeniul Securității și Sănătății Ocupaționale. Sunt  consultant, auditor și trainer , acordând consultanță și efectuând training-uri la  peste 200 de companii  din toate domeniile de activitate și salariaților acestora. De  15 ani am propriile business-uri  și am fost preocupată în permanență de dezvoltarea mea personală, specializându-mă în multe domenii care, aparent, nu au nicio legătură cu pregătirea de bază.   

Din 2001, viața mea profesională a însemnat performanță în consultanță în toate industriile: spitale, universități, companii de producție, companii prestatoare de servicii, etc. Am făcut performanță într-o piață emergentă, dificilă, în care cultura de business aproape că lipsea cu desăvârșire. Sunt un “developer”. Nu m-am temut niciodată de nou, provocările sunt favoritele mele. Sub consultanța mea, NEGRO 2000 a fost prima firmă certificată în Romania pe 4 sisteme de management (calitate, mediu, securitate și sănătate ocupațională, siguranța alimentului). Iar exemplele sunt multe. 

Sunt  Lead Auditor recunoscută de 2 organisme de certificare, și sunt unul dintre consultanții și auditorii de marcă în piața românească. 

Nu spun asta ca să mă laud, ci doar ca să te inspir să crezi că este posibil și pentru tine și că sunt omul potrivit să îți arăt calea spre realizarea ta.  Nu sunt doar opinii, sunt experiențele mele și rezultatele mele demonstrate. 

Din 2001 și până în prezent am efectuat sute de audituri de sistem de management integrat  conform cerințelor standardului internațional ISO 9001:2015 (sistem de management al calității), ISO 14001:2015 (sistem de management al mediului), ISO 45001 (sistem de management al securității și sănătății ocupaționale), etc. 

Nu, nu m-am născut știind tot, iar la începutul carierei mele de auditor dădeam multe ”rateuri”. Dar am vrut să învăț, am fost ca o ”sugativă”, absorbeam tot, eram avidă de informație și am parcurs pas cu pas toate etapele de învățare. Nu am sărit peste nimic.  Pentru că pur și simplu voiam să fiu LIBERĂ!

În ultimii ani,  o companie dacă vrea să aibă rezultate, nu trebuie doar să supraviețuiască, trebuie să se dezvolte și să găsească soluții. Dar nu poate găsi soluții singură,  ci doar lângă un AUDITOR. Cunosc foarte bine această piață, lucrez în ea și pentru ea de peste 20 ani.

Din 2019, am început să mă preocup foarte mult de formarea Auditorilor  de sistem de management, pentru că îmi doresc să performeze, îmi doresc să ”mă lovesc” în piață de auditori profesioniști, nu de amatori.

Până în prezent am format peste 320 de auditori și mi-am propus să nu mă opresc decât după ce voi duce AUDITORUL ISO la cel mai înalt nivel profesional, pentru că merităm asta! TU meriți asta!

Indiferent în ce industrie activezi, ce funcție ai, ce cursuri ai absolvit, AUDITUL ISO este cel mai important instrument utilizat în viața COMPANIILOR de către AUDITORI, iar în ultimii ani majoritatea companiilor decid să certifice sistemul lor de management în conformitate cu cel puțin un standard internațional.

Programul de Mentorship  AUDITOR ISO DE TOP pentru TIMPURI INCERTE îți oferă cea mai bună abordare ca să poți continua să exersezi abilitățile tale de Auditor ISO.

Vei afla cum poți să te simți bine în pielea ta de auditor, indiferent dacă ești AUDITAT, indiferent dacă ești AUDITOR. 

MĂ ÎNSCRIU ACUM!

Trebuie să parcurgi 3 pași:

Pasul 1. Intri în Programul de MENTORSHIP și ești perseverent

Începi să te antrenezi accelerat. Ai mentorarea și validarea unei persoane care te ține pe drumul cel bun; astfel eviți să pierzi timp și bani. Tot ceea ce am reușit până acum în viața mea s-a datorat faptului că tot timpul am ales să lucrez mentorată; să nu pierd timp. E foarte important să știi că obiectivul pe care vrei tu să îl atingi, mentorul tău l-a atins de mult. Cred că ești de acord cu mine nu-i așa? În orice activitate ai nevoie să combini cunoștințele (ce știi) cu abilitățile (ce faci). Rezultatul când înveți accelerat este că deprinzi abilitățile de 10 ori mai rapid. 


În câteva luni în loc de câțiva ani.


Ajungi de 10 ori mai rapid la rezultate. Îmbini cunoștințele cu practica și feedback-ul de la un Auditor experimentat. Așa că, stai lângă foc.


Pasul 2. Oferi Rezultate Și Încredere

Când ai abilități de bază în Audit, e momentul să treci la următorul nivel nu-i așa? 


Cred că știi, că al doilea pas pe care trebuie să îl faci este să oferi rezultate și încredere. După asta începi să fii observat. Te pot observa chiar EU. Iar de aici până la a fi Auditor recunoscut de un Organism de certificare, mai este doar un pas. Dar trebuie să fii perseverent, să lucrezi, să vii cu întrebări, să fii activ. Nimic nu se întâmplă de la sine.


Dar de ce crezi că nu reușesc toți asta? Pentru că se opresc, nu practică, nu exersează. Cedează! Pentru că tot ceea ce ei au învățat se uită dacă nu exersează și așa apar alți auditori în piața care se antrenează constant! 


Pasul 3. Devii Auditor ISO DE TOP

Cum ar fi dacă lumea ar începe deja să te cunoască și să vorbească despre tine că ai ajuns unde ei chiar nu se gândeau că o să ajungi?


Dar ca să ajungi să fii văzut și auzit așa, trebuie să faci ce am făcut eu și alți auditori: să continui să aplici ce ai învățat, să faci asta în fiecare săptămână, în fiecare lună, cel puțin 1 an. 


Un obicei se formează prin EXERCIȚIU. EXERCIȚIUL devine OBIȘNUINȚĂ, OBIȘNUINȚA devine OBICEI, iar OBICEIUL deja te duce către REFLEX. 


Cum faci asta? 


Exersezi, participi la audituri, poate va trebui să și plătești pentru asta (așa am făcut și eu), și uite așa, ajungi să ”joci în altă ligă”, cea a profesioniștilor.


Unde te va duce asta? Te va duce către Audituri valoroase, către Organisme de certificare și te va face să ai din ce în ce mai multă încredere în tine.


Nu e nevoie să renunți la ceea ce faci acum dintr-o dată; poți face tranziția când dorești tu! Dar nu renunța la exercițiu!

O mică recapitulare:

Pasul 1

Intri în Programul de MENTORSHIP
și ești perseverent

Pasul 2

Oferi Rezultate Și Încredere

Pasul 3

Devii Auditor ISO DE TOP

Dar Programul de Mentorship ”AUDITOR ISO DE TOP pentru TIMPURI INCERTE”, nu este pentru toată lumea!


Este doar pentru cei care vor să treacă de la nivelul de Auditor începător (ca să nu zic Mediocru) la nivelul de Auditor De Top.


Este pentru cei care își DORESC mai mult, își doresc RECUNOAȘTERE și de ce nu, libertate financiară.


Asta se va întâmpla și pentru tine dacă te alături programului de Mentorship ”AUDITOR ISO DE TOP pentru TIMPURI INCERTE”!


Îți voi pune la dispoziție tot ce ai nevoie ca să reușești.

Dacă vrei să faci toate acestea pe cont propriu, o să-ți ia ani de zile și o să te coste probabil câteva mii de euro.

Acum ai posibilitatea să începi 

VEZI AICI OPȚIUNEA DE PLATĂ

Te poți înscrie oricând pentru că este un program de 1 an de zile înregistrat

Timpul trece oricum – nu  ai prefera să devii Auditorul care vrei să fii?

De fiecare dată când am ocazia îți spun că: 

Programul de Mentorship           

AUDITOR ISO DE TOP pentru TIMPURI INCERTE

te costă aprox.  3 lei/zi și te va duce la rezultate de 10 ori mai repede!

MĂ ÎNSCRIU ACUM!

Iată ce primești:

 • apeluri de grup înregistrate  (450 euro)
 • sesiuni de Q&A  (300 euro) 
 • noutăți și tipsuri din domeniul auditurilor ISO  (incalculabil)

 • Tooluri   – resurse și fișiere descărcabile, orientate spre acțiune, pentru a te sprijini în procesul tău de audit (incalculabil)  
 • Informații despre audituri  din diverse sectoare de activitate care să-ți ofere avantaje în activitatea de audit intern     (incalculabil) 
 • Întrebări specifice de audit pe fiecare dintre cele 10 clauze pe toate cele 3 standarde, care să te ajute să-ți exersezi abilitățile și cunoștințele de audit și să te ajute să fii din ce în ce mai bun   (incalculabil) 
 • Tehnica întrebărilor în audit  (incalculabil) 
 • Înregistrarea Masterclass-ului ”ACCELERATOR PENTRU ORICE ISO AUDITOR”   (incalculabil) 
 • Acces în comunitatea  Auditorilor unde împărtășim sfaturi și bune practici    (incalculabil) 
 • Garanția Money Back 100%


TOTAL = 750 Euro/lună (3.750 lei)

Dar tu nu vei plăti această sumă.

Prețul pe care l-am setat pentru 

Programul de Mentorship ”AUDITOR ISO DE TOP pentru TIMPURI INCERTE”

aprox. 20 Euro/lună sau 192 Euro/an

De aprox. 4 ori mai puțin decât valorează în mod normal tot ce primești.

Tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul de mai jos

MĂ ÎNSCRIU ACUM

în Programul de Mentorship
”AUDITOR ISO DE TOP pentru TIMPURI INCERTE”

Te poți înscrie oricând  

Să Recapitulăm Ce Primești:

 • apeluri de grup înregistrate  (300 euro)
 • sesiuni de Q&A înregistrate  (300 euro) 
 • noutăți și tipsuri din domeniul auditurilor ISO  (incalculabil)
 • Tooluri   – resurse și fișiere descărcabile, orientate spre acțiune, pentru a te sprijini în procesul tău de audit (incalculabil)  
 • Informații despre audituri  din diverse sectoare de activitate care să-ți ofere avantaje în activitatea de audit intern     (incalculabil) 
 • Întrebări specifice de audit pe fiecare dintre cele 10 clauze pe toate cele 3 standarde, care să te ajute să-ți exersezi abilitățile și cunoștințele de audit și să te ajute să fii din ce în ce mai bun   (incalculabil) 
 • Tehnica întrebărilor în audit   (incalculabil) 
 • Înregistrarea Masterclass-ului ”ACCELERATOR PENTRU ORICE ISO AUDITOR”   (incalculabil) 
 • Acces în comunitatea  Auditorilor unde împărtășim sfaturi și bune practici    (incalculabil) 
 • Garanția Money Back 100%

MĂ ÎNSCRIU ACUM ÎN

Programul de Mentorship ”AUDITOR ISO DE TOP pentru TIMPURI INCERTE”

Te poți înscrie oricând


VEZI AICI OPȚIUNILE DE PLATĂ

Tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul de mai jos, 

să completezi formularul de comandă și ești înscris:

Mă înscriu acum la  AUDITOR ISO DE TOP pentru TIMPURI INCERTE

PROGRAM ÎNREGISTRAT

960 lei/an

RON 960.00

/ AN

 • • apeluri de grup înregistrate
 • •  sesiuni de Q&A înregistrate
 • •  noutăți și tipsuri din domeniul auditului ISO 
 • •  Tooluri – resurse și fișiere descărcabile, orientate spre acțiune,
  pentru a te sprijini în procesul tău de audit
 • •  Informații despre audituri din diverse sectoare de activitate care
  să-ți ofere avantaje în activitatea de audit intern
 • • Întrebări specifice de audit care să te ajute să-ți exersezi abilitățile și cunoștințele de audit și să te ajute să fii din ce în ce mai bun
 • • Tehnica întrebărilor în audit
 • • Înregistrarea Masterclass-ului ”ACCELERATOR PENTRU ORICE ISO AUDITOR” 
 • • Acces în comunitatea Auditorilor unde împărtășim sfaturi și bune practici  

Răspunsuri la întrebări frecvente:

Vei primi detaliile de conectare la programul de mentorship dar și acces la platformă după efectuarea plății. 

Plata se realizează imediat cum accesezi  ”Opțiunea de plată” preț care este plătit integral pentru o perioadă de 12 luni. Odată ce ai selectat link-ul, vei fi redirecționat către site-ul nostru, unde te înregistrezi pentru acces la materiale. Pentru orice întrebare, ne poți contacta și direct.

 Ai deja în platformă toate informațiile de care ai nevoie ca să poți fi un Auditor de top.

Toate informațiile încărcate sunt în format word, pdf sau format video. Toate pot fi accesate direct, mai puțin fișierele word, care trebuiesc întâi descărcate în calculatorul tău. Sigur pe toate le poți accesa doar după ce te loghezi cu user și parolă.

Pentru suport, ne poți contacta oricând în perioada 09.00 – 17.00 la diana@dianafilip.com.

Pentru că Mentoratul este o relație de învățare, axată în general pe dezvoltarea carierei tale pe termen lung iar tu vei primi sprijin de la o persoană cu experiență, care a ajuns de mult unde vrei tu să ajungi. Scopul principal este acela de a stimula creșterea ta personală și profesională, dezvoltarea abilităților, cunoștințelor și înțelegerii procesului de audit ca TU să poți trece la următorul nivel. 

Este o întrebare legitimă. 

Până la urmă când acorzi încredere cuiva, îți asumi un risc. Riscul ca acea persoană să nu facă întocmai ceea ce a promis. Dar asta o poți vedea doar după ce te-ai înscris în programul de Mentorship.

Totuși, sunt 3 lucruri care ar putea să atenueze riscul pe care ți-l asumi:

 • Eu practic această meserie din 2001 și poți verifica asta întrebând oameni cu care am lucrat (îi găsești chiar pe această pagină) sau chiar contactând cele 2 organisme de certificare cu care lucrez – SRAC CERT SRL sau INTERTEK ATI.
 • Ai văzut testimonialele ale unor participanți, și numele lor întreg, așa că le poți scrie mesaj în privat.
 • Ai garanția banii înapoi sau te poți dezabona imediat (deși îți promit că nu se va întâmpla), chiar dacă ai acces imediat după ce plătești la materialele de curs. Iar dacă vei face asta, și eu voi pierde bani ”din cauza ta” în prima lună. Și e OK, pentru că la rândul meu am încredere în tine.

NU. Nu te poți înscrie. Programul este DOAR pentru toate acele persoane care au absolvit (cu mine sau în altă parte) un curs de Auditor ISO 9001 sau ISO 14001 sau ISO 45001, nu au practicat, simt că nu sunt încă pregătiți să efectueze singuri un audit sau vor să efectueze mai multă practică de audit.

Programul de mentorship s-a derulat pe o perioadă de un an de zile, dar tu ai acces acum la varianta înregistrată și îl poți parcurge oricând. 

Cum funcționează Garanția 100% Banii Înapoi?

Dacă consideri că pe tine nu te ajută acest program, doar spune-mi și primești banii înapoi. Fără situații stânjenitoare.

Chiar îmi doresc să te concentrezi pe dezvoltarea abilităților și pe cariera ta, nu să-ți faci griji.Mă înscriu acum!

Te poți înscrie oricând


Dacă ai alte întrebări sau ai nevoie de mai multe informații suplimentare legate de 

Programul de Mentorship, te invit să mă contactezi  la

diana@dianafilip.com