Curs Dans Energetic
Ce este Dansul Energetic?

Dansul este bucuria de a trăi, este un mod de a-ți exprima emoția, de a-ți trăi starea, de a te regăsi pe tine 100%. Prin dans, te întorci spre noblețea sufletului, spre înălțarea ta spirituală, te conectezi cu corpul, trăiești pentru a-ți regăsi potențialul.


Sunt Diana Claudia Filip și de această dată nu îți vorbesc prin vocea unui antreprenor cu 20 de ani de experiență, nu îți vorbesc nici în calitate de consultant, coach sau instructor de carieră. De această dată practic dansul energetic și asta pentru că vreau să te regăsești cu tine, să afli lucruri despre tine, despre corpul și puterea ta din interior. Alături de mine, auzi sunete, alături de mine clădești lumi interioare și tot alături de mine te reconstruiești, dar nu din punct de vedere profesional, ci din punct de vedere spiritual, de această dată.

Atunci când pornești la drum ești în căutarea ta, te afli ca într-o poveste cu bariere și provocări. Clădești o lume exterioară ție, de la repere profesionale și până la oameni dragi aduși alături. Parcurgi, asemenea unui munte, creste înalte sau joase, urci „dealuri”, vezi orizonturi, treci prin etape. Și toate acestea le faci pentru a-ți afla misiunea venirii tale pe acest pământ, le faci pentru a te cunoaște mai bine.

Unii dintre noi avem diverse variante. Fie practicăm diverse sporturi, fie meditația, fie citim o carte sau ascultăm o melodie. Eu, practic dansul energetic și-mi doresc să vii alături de mine și să dansăm împreună.

Primele mele experiențe

Un covor alb, pufos, perfect rotund, de culoare albă. Colegi de echipă, aflați de jur împrejurul tău, dar nu alături de tine. Concentrare spre sunete și spre nimic altceva. Ochi închiși, ținuți strânși parcă spre a trăi mai intens emoția din interior – cea a regăsirii cu tine. Sunete vibrante, muzică cu o mare încărcătură spirituală. Toate acestea m-au dus spre identificarea cu mine, m-au făcut să mă apropii de mine, m-au ajutat să mă conectez cu mine. 

De aceea, atunci când:

  • ești fericit din punct de vedere profesional, dar simți că ceva nu te mulțumește, că nu ai atins împlinirea

  • ai nevoie de minute de liniște, petrecute cu tine

  • vrei să crești din punct de vedere spiritual

  • simți că ceva lipsește din viața ta

  • vrei să te conectezi mai mult cu tine, să ajungi mai ușor spre tine

îți recomand să vii alături de mine în dansul energetic. Îl practicăm împreună, învățăm de această dată să plutim spre recunoaștere, învățăm să ne conectăm cu spiritul, să simțim vibrația, să privim atât de profund în interior încât la final să găsim liniștea, acea pace profundă care te ajută să te înalți spre fericire.

Metodele de dans energetic pe care le practicăm stimuează armonia corpului, elevarea spiritului și noblețea sufletului. Efectele profund benefice ne ajută în toate etapele vieții, atât personal cât și profesional.

Scrie-mi la diana@dianafilip.com SAU

Programează un apel GRATUIT cu mine


Te aștept alături de mine să practicăm împreună dansul energetic și mai mult ca sigur, tot împreună ne vom înălța spre o nouă identitate – cea autentică.