​Urmărește înregistrarea ultimului masterclass și află:


Cum să devii Consultant în Sisteme de Management ISO și să încasezi +3,000 de euro / lună în următoarele 6 luni.

Vino în Singura Școală de Mentorship Autorizată din România dedicată Consultanților, care te transformă în cel mai bine plătit specialist din domeniul Sistemelor de Management ISO. 

Sub mentorarea completă a Dianei Claudia Filip, un brand-expert în Audit și Consultanță ISO, înveți: 

1.

Cum să devii un Consultant ISO desăvârșit

2.

Cum să-ți construiești de la zero propria afacere 

3.

  Cum să câștigi cel puțin 3.000 euro/lună

Ai fi interesat să afli mai multe despre acest Singura Școală Autorizată de Pregătire a Consultanților ISO, validată de cursanții care, deja au primii clienți chiar înaintea celor 6 luni?  

Tânjești să devii, într-o bună zi, Arhitectul propriei tale Cariere, decizând doar tu Câți bani să câștigi, și Arhitectul propriei tale Vieți, decizând doar tu Cât de împlinit să fii?

Ești în căutarea unei Cariere foarte bine plătite, dar metodele folosite până acum te-au dus DOAR la aceleași frustrări, neîmplinire și stagnare profesională?

Ai capacitatea de a te adapta la ceva Nou? 

Ești un caracter deschis provocărilor, ambițios și ferm în urmărirea unui Proiect de Viață fascinant, în care să crezi cu adevărat?

Ce atitudine ai avea dacă ai ști că ai oportunitatea de a profesa într-un domeniu dintr-o poziție privilegiată, indiferent dacă ești sau nu familiar cu acesta sau despre care nu știi mai nimic?

Ești dispus să afli mai multe despre singurul Program de Formare, Educație și Evoluție Personală din România prin care mă angajez să te pregătesc să devii Consultant în Sisteme de Management ISO, printr-o Metodă eficientă în 4 Etape, verificată prin rezultate concrete?

Ce spune OANA FULGHECI, absolventă


Ce spune ANDRADA VIZIREANU,absolventă