Pentru orice persoană cu +3 ani experiență pe domeniul lui, care își dorește să facă o reconversie profesională.


Cum să devii Consultant în Sisteme de Management ISO și să semnezi primele contracte de 1.000 - 1.500 euro în următoarele 6 luni.


ÎNSCRIE-TE LA MASTERCLASS


LIVE – 15.02.2024 | ora 19:00 
 
* În cazul în care nu vei putea intra live, vei primi înregistrarea pe e-mail a doua zi

Participă LIVE la Masterclass și vei afla:

    

   • cum începi o carieră în consultanță​
   • care să-ți aducă mai mult timp și mai mulți bani
   • în timp ce îți construiești propria afacere


   Îți explic cap-coadă tot procesul creat de mine , astfel încât v​ei ști exact de unde începi, cum găsești potențialii clienți și construiești relația, dar și cum poți realiza toate lucrurile acestea în următoarele 6 luni.

   Nu îți voi arăta cum să te îmbogățești peste noapte  sau mai știu eu ce alte prostii, ci te voi învăța  cum să folosești procesul dezvoltat de mine  în ani de zile de când antrenez consultanți în sisteme de management, proces care să te ajute să generezi  +3.000 de euro / lună  (asta dacă te ții de treabă și nu fugi constant după cea mai nouă oportunitate).     Ești pregătit să faci următorul pas în carieră?


   Atunci te aștept live la masterclass!


   MĂ ÎNSCRIU GRATUIT ACUM!

   .

   Iată care este agenda masterclass-ului gratuit:

   • 1) Îți explic exact procesul prin care să începi o carieră de consultant (la început part-time), bazându-te pe expertiza ta de acum;
   • 2) Îți arăt cum poți face mai apoi trecerea către consultanță în sisteme de management ISO  și de ce e important să îmbini toate aceste aspecte; 
   • 3) Te lămuresc de ce meseria de consultant în sisteme de management ISO  este una dintre cele mai importante și una dintre cele mai bine plătite meserii într-o companie;
   • 4) Îți expun cum să culegi date de la client  astfel încât să înțelegi ce activități vei avea de prestat, dar și cum stabilim prețul, garanțiile și bonusurile ca să ne asigurăm că ne vom vinde oferta;
   • 5) Îți arăt cum ajungi să construiești relații durabile cu clienții tăi   după ce semnezi contractul, astfel încât să nu mai fie nevoie să fugi precum o găină fără cap și să cauți noi clienți în fiecare lună;
   • 6) Îți predau sistemul complet de scalare  prin care să preiei controlul vieții tale, timpului și programului tău și să ajungi să câștigi cel puțin +150 euro / zi, numai din activitatea de consultant.

   Cine sunt și de ce să ai încredere în mine ca expert? 

   Dacă nu ne-am cunoscut până acum, eu sunt Diana Filip.

   După 13 ani în care am lucrat într-o multinațională în domeniul auto În 2001, mi-am luat zborul într-un mediu nou, total necunoscut care m-a scos complet din zona de confort. 

   Și încet dar sigur, am trecut de la consultant junior, la consultant senior, apoi șef departament consultanță, director executiv și apoi acționar în firmă. Am învățat cum se fac lucrurile făcându-le, testându-le și exersându-le și din acest motiv cred în puterea experienței și nu numai a teoriei.

   De 15 ani sunt antreprenor , am propriile business-uri și am fost preocupată în permanență de dezvoltare mea personală. Sunt consultant, auditor și trainer și am acordat consultanță și training-uri la peste 200 de companii din toate domeniile de activitate.

   Am contribuit la modelarea sistemului de management pentru mai multe companii, am format lideri și manageri, am creat branduri și am construit calitate. Știu că leadership-ul face întotdeauna diferența, ne schimbă 100%, ne transformă și ne ajută să beneficiem de creștere și de succes. Și mai cred ceva - în business nu există limite, nu există riscuri de nedepășit, nu există probleme, ci doar soluții.

   Dacă vrei să fiu alături de tine și să găsim împreună soluții și oportunități, indiferent de industria în care activezi, de funcția pe o ai și de cursurile pe care le-ai absolvit, te invit la webinar să ne cunoaștem și mai ales să construim împreună la cea mai bună versiune a ta.

   Ce spun consultanții pe care i-am antrenat?  

   OANA FULGHECI, cursantă

   Despre cum fricile, tabuurile, teama de antreprenoriat, de necunoscut și de prestigiul domeniului Auditului ISO s-au transformat în scurt timp în Încredere în propriile forțe, într-un Drum promițător și, deja, câștiguri… cu 4 cifre în euro, sub ghidarea unui Om Empatic și un Expert de clasă. 

   ANDRADA VIZIREANU, cursantă

   Despre cum a avut primul AHA și apoi restul AHA-urilor, că prin profesia de Consultant ISO și-a găsit, în sfârșit, vocația profesională, deoarece, aici și-a descoperit calități personale de care nu era conștientă, datorită nivelului foarte ridicat a Programului de Formare și ghidajului chirurgical al Dianei; despre “coroana copacului” și “doctorul afacerii”.

   Vrei să începi o afacere (profitabilă) din consultanță și să semnezi primele contracte de 1.000 - 1.500 euro?

   Înscrie-te acum la webinar completând formularul de mai jos!

   .

   .