Curs Auditor Intern ISO 9001

Curs de instruire

”Auditor Intern Sistem de Management Integrat

ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001”Vrei să urmezi un curs auditor intern ISO?

Știi ce înseamnă, dar mai ales cât de multe beneficii ar putea aduce pentru business-ul tău, pentru cariera ta, pentru tine, în general?

Înscrie-te în START UP MY AUDITOR ISO CAREER

Ascultă aici câteva cuvinte despre activitatea mea de Audit:

Puțin despre mine...

Sunt Diana Claudia Filip și îmi doresc să te cunosc îndeaproape. Știu provocările din orice companie, atât din postura de salariat, cât și din postura de antreprenor, și mai știu că drumul spre succes înseamnă CURAJ și CONSECVENȚĂ. Dacă până nu demult o CARIERĂ sau un BUSINESS erau mult mai ușor de realizat, astăzi lucrurile par din ce în ce mai grele și asta nu pentru că noi nu suntem în stare, ci pentru că ne confruntăm continuu cu o piață instabilă, cu tendințe noi, cu automatizări, cu lipsa de cashflow, cu lipsa resursei umane, cu clienți mai pretențioși, cu provocări la tot pasul. Soluții există atâta timp cât vezi dincolo de probleme, atâta timp cât ești orientat către idei și cunoaștere, atâta timp cât dorești să înțelegi mai mult și mai bine pentru a găsi rezolvarea de care ai nevoie.

De ce să urmezi un curs de auditor intern ISO?

Să ne imaginăm că deții o companie. 

Te întrebi în ce direcție merge compania ta? 

Te întrebi dacă respecți cerințele legale și alte cerințe aplicabile companiei tale ?

Te întrebi dacă programele de training pe care le urmezi te-ar putea ajuta să găsești o altă direcție în carieră sau în business? 

Vrei să devii auditor recunoscut al unui organism de certificare?

Vrei să fii un auditor profesionist bine plătit cu un program flexibil, să-ți trăiești viața cum îți dorești?

Vrei să-ți arăt ce înseamnă cariera de auditor?

Te invit să urmezi un curs auditor intern ISO.

Cu ajutorul unui curs de auditor intern ISO vei avea rezultate mai clare și o altă viziune a companiei tale, dar totodată, alături de mine vei beneficia de expertiză și de soluții, de idei și recomandări, de un proces alături de tine pentru implementare. Construim împreună o carieră și un business care să dăinuie și acum și mai târziu; vom construi simplu dar solid. Consolidăm activități, întărim echipe, lucrăm serios iar mai apoi creăm valoare.

De asemenea, vei afla cum poți să devii Auditor intern ISO în doar 8 săptămâni, fără să deții alte diplome sau certificate, mai exact, vei afla cum îți poți schimba profesia într-una respectată, bine plătită, perfectă pentru tine!


Competențele dobândite de tine dacă vei urma cursul de auditor intern:

Planificarea activității de audit

Întocmirea documentelor specifice activității de audit

Examinarea documentelor referitoare la sistemul de management și întocmirea raportului de audit

Colectarea și structurarea informațiilor specifice activității de audit

Analiza și aprecierea conformității și eficacității sistemului de management

Conducerea auditului

Întocmirea raportului de audit

Detalii despre cum să-ți construiești cariera de auditor

De aceea, mai înainte de a te înscrie la un curs de auditor intern ISO, în sistem de management, te întreb:

Dacă te-aș ajuta să devii Auditor de sistem de management profesionist în doar 8 săptămâni, care te poate ajuta să ai o carieră bine plătită, care nu are treabă cu criza, vei lucra când vrei, vei avea program flexibil, vei avea timp cu familia, te vei putea lăsa de job-ul tău și vei putea avea un venit de 6 cifre, ai alege să începi acest curs? 

Vezi detalii despre Cursul de Auditor ISO  

Toate aceste lucruri sunt posibile pentru tine!

De unde știu asta și de ce să urmezi un curs de auditor intern cu mine?

Pentru că sunt auditor de peste 20 de ani, sunt LEAD Auditor recunoscut de 2 organisme de certificare SRAC CERT & INTERTEK LABTEST ATI și știu că doar dacă cunoști cu adevărat stadiul la care te afli azi poți să știi ce decizii poți lua pentru viitor. 

Sunt absolventă a Facultății de Management, Marketing în Afaceri Economice, absolventă a unui Masterat în Managementul Calității şi absolventă a cursului postuniversitar de Evaluator de Risc în domeniul Securității şi Sănătății Ocupaționale. Încă din anul 2001 sunt consultant, auditor şi trainer. Din anul 2003 am propriile business-uri, şi am fost preocupată în permanență de dezvoltare personală, specializându-mă în multe domenii care, aparent, nu au nicio legătură cu pregătirea de bază. 

Sunt alături de tine pentru a găsi strategii, pentru a ne orienta spre soluții, pentru a găsi oportunități.  De aceea te invit alături de mine să mă cunoști, să te cunosc și mai ales să îți cunosc cariera sau afacerea, să o construim împreună, să o clădim generos, să îi cream imaginea, să avem viziune și astfel să ne transformăm.

Dacă vrei mai mult, indiferent că ești salariat sau antreprenor, aș dori să îți ofer un apel gratuit, unde vom vorbi despre cât de ușor este să-ți poți atinge obiectivele.

Dă clic pe butonul de mai jos, programează un apel de 20 de minute și putem vorbi.

Programează un apel GRATUIT!


Sunt Diana, prietena ta plină de speranțe și vise, iar acum, te ajut pe tine!

Aștept cu nerăbdare să te asist în drumul tău spre succes și mai ales să te înscrii la un curs de auditor intern.