Audit ManagementAudit de evaluare a conformării cu cerințele de standard ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 45001/ IATF, etc.

Un audit de evaluare a conformării cu cerințele standard ISO 9001, 14001, 45001 ar putea fi secretul unui business clădit în siguranță, pentru vremuri actuale, dar mai ales în conformitate cu cerințele de mediu, calitate, sănătate și securitate în muncă. Dacă tu crezi că propria ta companie are nevoie de o certificare ISO pe unul dintre standardele mai sus menționate, te aștept să purtăm o discuție.

Atunci când te afli la cârmele unui business, ai putea fi definit ca „marinarul” ce dirijează nava spre țărmuri sigure. Nu vrei, mai mult ca sigur, să te îndrepți spre risc și neconformitate, nu vrei ca tu și salariații tăi să fiți supuși pericolului, nu vrei avertismente și sancțiuni, dar mai ales nu vrei o afacere desființată din prima. De această dată, intervin eu și asta pentru că respectarea cerințelor standardelor în vigoare ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, IATF, etc, înseamnă profesionalism înainte de toate.

Ce  înseamnă un audit de evaluare a conformării cu cerințele de standard ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, IATF, etc?  

 • verificăm atent respectarea cerințelor standardelor ISO în compania ta, fie pentru ISO 9001 – calitate, fie pentru ISO 14001 – mediu, fie pentru ISO 45001 – securitate și sănătate în muncă, fie pentru IATF – industria auto, etc.

 • oferim un diagnostic corect și complet al companiei, acea „radiografie” care spune ce greșește, care sunt cauzele, dar mai ales cum să corecteze și cum să elimine cauzele care generează neconformitățile

  implementăm metode moderne care iau în calcul riscurile și

 • oportunitățile ca să ne aliniem cerințelor în vigoare aplicabile

       De ce sunt eu persoana potrivită?

       Sunt Diana Claudia Filip – antreprenor de peste 20 de ani și știu cât este de important pentru o companie ca totul să fie bine implementat încă de la început. În acest fel, ai siguranța că tot ceea ce faci, realizezi conform cerințelor. Am fost asemenea ție și nu știam cât de important este un audit, dar mai ales ce sprijin ar putea să ofere companiei mele. Dar m-am instruit, m-am calificat și astăzi sunt Lead auditor recunoscut de 2 organisme de certificare SRAC CERT & INTERTEK LABTEST ATI. Sunt de peste 20 de ani alături de oamenii antreprenor, sunt parte din emoțiile lor și le ofer permanent cadrul legal actual pentru buna funcționare a activităților, fără stres și fără griji. 

       Sunt absolventă a Facultății de Management, Marketing în Afaceri Economice, absolventă a unui Masterat în Managementul Calității şi absolventă a cursului postuniversitar de Evaluator de Risc în domeniul Securității şi Sănătății Ocupaționale. Încă din anul 2001 sunt consultant, auditor şi trainer. Din anul 2003 am propriile business-uri, şi am fost preocupată în permanență de dezvoltare personală, specializându-mă în multe domenii care, aparent, nu au nicio legătură cu pregătirea de bază.  

       Ce fac eu încă de la început într-un audit de evaluare a conformării cu cerințele standard ISO 9001, 14001, 45001:

       • realizez un audit diagnostic – o adevărată radiografie pentru compania pe care o deții

       • realizez un audit de evaluare a conformării cu cerințe legale de calitate, mediu, securitate și sănătate ocupațională, situații de urgență și îți spun ce, unde greșești, cum să remediezi și cum să te pregătești atunci când ”te calcă” organele de control.

       • realizez audit de evaluare a conformării cu cerințele specificate de client sau alte părți interesate, ca să te ajut să păstrezi și să îmbunătățești relația cu clienții tăi

       • realizez audit la furnizor pentru evaluarea conformării cu cerințele specificate pentru furnizor. Știi că produsul sau serviciul final este afectat de ceea ce ne livrează furnizorul. Așa că, el trebuie să vorbească ”aceeași limbă cu noi!”

       Iar la final:

       • realizez un audit de evaluare a conformării cu cerințele de standard ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, etc.

       Programează o consultanță gratuită

       După ce primești certificatul din partea Organismului de Certificare, acesta programează încă 2 audituri de supraveghere:

       Auditul de supraveghere 1 

       la 11 luni de la certificare/recertificare

       Auditul de supraveghere 2 

       la 22 luni de la certificare/recertificare

       Pentru ambele audituri te pot pregăti și pot fi alături de compania ta pentru a trece cu bine peste fiecare etapă ca să ne asigurăm că cerințele standardelor ISO coroborate cu celelalte cerințe legale și de reglementare sunt respectate 100%. Evaluăm corect și obținem întotdeauna performanțe.

       Și de această dată sunt alături de tine pentru că îmi plac lucrurile bine făcute încă de la început. Te voi însoți pe toată perioada de valabilitate a certificatului (3 ani) în tot ceea ce înseamnă respectarea cerințelor și îmbunătățirea sistemului. Vom supraveghea, vom înțelege, vom îndrepta și mai ales vom căuta cele mai bune soluții pentru compania ta.

       Dacă ai nevoie de:

       Audit diagnostic (pentru o radiografie completă a companiei)


       Audit de evaluare a conformării cu cerințele legale de calitate, mediu, securitate și sănătate ocupațională, situații de urgență, etc.

       Audit de evaluare a conformării cu cerințele specificate de client sau alte părți interesate

       Audit la furnizor pentru evaluarea conformării cu cerințele specificate pentru furnizor 

       Audit de evaluare a conformării cu cerințele de standard ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 45001/ IATF, etc.

       În plus, pe parcursul celor 3 ani vom evalua permanent, corect, pentru fiecare etapă, dacă sunt sau nu îndeplinite cerințele standardelor și mai ales le vom remedia din timp.

       M-aș bucura să reușești să ții frâiele afacerii tale, să poți îndrepta ceea ce nu merge bine, să ajungi la performanța unei companii clădite după regula ”diferența dintre ORDINAR și EXTRAORDINAR este PASIUNE și COMPETENȚĂ”.

       Sunt alături de tine încă de la început, de la prima discuție, de la primul raport de audit transmis către tine, de la prima implementare făcută împreună. Te invit să facem un audit de evaluare a conformării cu cerințele standard ISO 9001, 14001, 45001.

       Te însoțesc 3 ani sau poate mult mai mult, obținem certificările, menținem sistemul, îl îmbunătățim, performăm, ne recertificăm, pentru ca lucrurile să se întâmple corect și bine!