Audit la FurnizorEști gata de acțiune? Vrei să îi faci unui furnizor de-al tău un audit?
Nu este nimic greșit; din contră, este normalitatea zilelor noastre.

Un audit la furnizor este baza unui sistem de management modern al furnizorilor, astfel încât să iei deciziile cele mai bune, cunoscând despre ceea ce oferă, dar mai ales despre ceea ce implementează un furnizor astfel încât să se ridice la nivelul așteptărilor tale. 

Fie că vorbim despre furnizori existenți sau despre furnizori viitori, pentru toți aceștia ai nevoie de acea evaluare cadru în care să te asiguri că ei corespund cerințelor, misiunii sau valorilor tale. Prin efectuarea unui audit la furnizor vei cunoaște și cum se desfășoară ritmul vostru de lucru, pornind de la aprovizionare și până la expedierea comenzilor.

Vrei să știi dacă furnizorii tăi:

  • îndeplinesc cerințele tale, mai ales atunci când vine vorba de calitate și cerințe ale clienților?

  • respectă codul de conduită cu care tu dorești să te asociezi?

  • respectă cerințele de mediu, securitate și sănătate ocupațională, dar și de situații de urgență?

  • dispun de echipamente, soluții de livrare, personal calificat?

  • respectă termenele de livrare și cerințele legate de documentele care însoțesc produsele?

Dacă te afli într-una dintre situațiile de mai sus și vrei să te lămurești, atunci fă primul pas și alege să efectuezi un audit la furnizor.

Îți dorești o schimbare?

Sunt Diana Claudia Filip și îmi place să mă definesc ca fiind antreprenor de când mă știu. Sunt perseverentă, sunt caldă, sunt o bună prietenă, ba chiar și un bun consilier de imagine pentru compania ta. Ba mai mult, îți pot răspunde la orice întrebare, imediat ce mi-o adresezi. Aș putea spune că încă din prima zi, devin parte din compania ta, mă implic într-o măsură aproape la fel de mare ca atunci când ar fi a mea.

Dacă vrei să te ajut să efectuăm împreună un audit la furnizor sau să te învăț cum să faci asta, lucru care să îți servească pe mai departe, te provoc să avem o discuție, să aflăm mai multe unul despre celălalt, să vedem ce putem face pentru ca relația ta cu furnizorii tăi să se îndrepte spre direcția cea mai bună.

Îmi place să cred că atunci când mă aflu la cârma unei companii, reușesc să o îndrept spre destinația finală, aceea a succesului bine clădit încă de la început. Sunt de peste 20 de ani alături de oamenii antreprenor, sunt parte din emoțiile lor și le ofer permanent cadrul legal actual pentru buna funcționare a activităților, fără stres și fără griji. 

Sunt absolventă a Facultății de Management, Marketing în Afaceri Economice, absolventă a unui Masterat în Managementul Calității şi absolventă a cursului postuniversitar de Evaluator de Risc în domeniul Securității şi Sănătății Ocupaționale. Încă din anul 2001 sunt consultant, auditor şi trainer. Din anul 2003 am propriile business-uri, şi am fost preocupată în permanență de dezvoltare personală, specializându-mă în multe domenii care, aparent, nu au nicio legătură cu pregătirea de bază. Mai mult decât atât sunt auditor recunoscut de 2 organisme de certificare SRAC CERT & INTERTEK LABTEST ATI.

Programează o consultanță gratuită

1988
Primul job

Multinațională în domeniul auto

2001

Începutul în domeniul consultanței.

... am evoluat de la consultant junior, la consultant senior, la șef departament consultanță, apoi director executiv și acționar în firmă.

2006

De 15 ani dezvolt propriile business-uri și mă dezvolt masiv în fiecare zi.