Auditul DiagnosticCe este de fapt un audit diagnostic și de ce este necesar? 

Știi care este nivelul companiei tale? Știi ce aport i-ai putea aduce pentru ca toți cei din interior să cunoască ce să implementeze, dar mai ales cum să facă acest lucru? Poți afla prin realizarea unui audit diagnostic!

Îmi place să cred că pot pătrunde în interiorul unei companii, dar nu oriunde, ci chiar și acolo unde lucrurile nu sunt bine așezate. Uneori, o piesă de puzzle lipsă ne poate duce în situația de a scăpa cârma de sub control și de aceea, un audit diagnostic îți poate spune ce să îndrepți, dar mai ales cum să faci totul pentru a nu răsturna tot ceea ce ai creat.

Dacă vrei să știi:

  • Dacă salariații sunt sau nu mulțumiți de ceea ce se petrece în interior

  • Dacă compania ta este sau nu pe un drum bun

  • Dacă cerințele legale cu privire la calitate, mediu, sănătate și securitate ocupațională, situații de urgență se respectă

  • Cum să identifici necesarul minim de instruire pentru compania ta

  • Cum să identifici riscurile și oportunitățile

  • Dacă te-ai putea „califica” pentru obținerea unei certificări ISO în conformitate cu cerințele de standard ISO 9001, 14001, 45001, etc.

  • Cum documentezi și cum îmbunătățești procesele 

....Te aștept să purtăm o discuție și mai ales să facem un audit diagnostic. 

Vom porni cu dreptul, dar mai ales cu începutul. Nu putem trece la ultima noastră etapă, aceea de îmbunătățire, fără să nu identificăm stadiul actual la care ne aflăm (o imagine de ansamblu), apoi reparăm tot ceea ce merge greșit în interior, și punem în aplicare strategii sănătoase care să ne ducă spre o singură direcție – aceea a unui business bine clădit.

Nu trebuie să te sperii dacă „radiografia” companiei tale nu arată întocmai așa cum te așteptai. Mai mult ca sigur vei avea timp suficient să îndrepți totul în direcția cea bună.

Programează o consultanță gratuită


Sunt Diana Claudia Filip și îmi place să cred că atunci când mă aflu la cârma unei companii, reușesc să o îndrept spre destinația finală, aceea a succesului bine clădit încă de la început. Sunt alături de oamenii antreprenor, sunt parte din emoțiile lor și de peste 20 de ani le ofer cadrul legal și direcția pentru buna funcționare dar și pentru creștere. 

Sunt absolventă a Facultății de Management, Marketing în Afaceri Economice, absolventă a unui Masterat în Managementul Calității şi absolventă a cursului postuniversitar de Evaluator de Risc în domeniul Securității şi Sănătății Ocupaționale. Încă din anul 2001 sunt consultant, auditor şi trainer. Din anul 2003 am propriile business-uri, şi am fost preocupată în permanență de dezvoltare personală, specializându-mă în multe domenii care, aparent, nu au nicio legătură cu pregătirea de bază. Mai mult decât atât sunt auditor recunoscut de 2 organisme de certificare SRAC CERT & INTERTEK LABTEST ATI.

Mi-aș dori să aflu ce se întâmplă în interiorul companiei tale, să identificăm împreună problemele, dar mai ales să le tăiem de pe listă. Toate acestea pot fi aflate printr-un audit diagnostic.

Dacă te-am surprins cu tot ceea ce ți-am spus mai sus, te aștept să mă contactezi! Discuția 1:1 va fi și mai interesantă, dar mai ales benefică pentru tot ceea ce îți dorești tu să creezi.

Hai să ne cunoaștem