Audit Cerințe SpecificateAudit de evaluare a conformării cu cerințele specificate
de clienți sau alți parteneri de afaceri

Deții o companie? Pesemne drumul pe care te afli nu este nici cel mai greu, dar nici cel mai ușor. Cu toate acestea, pentru a te dezvolta ai nevoie de parteneri, dar și de un audit de evaluare a conformării cu cerințele specificate de client.

Oare cum crezi că se prezintă compania ta în fața altora? Oare ce le-ai putea povesti mai bine despre tine altora decât ar putea prezenta situație reală?

Dar cum poți face dovada că tot ceea ce spui este adevărat? 
Prin realizarea unui audit!

Te pot ajuta să realizăm împreună un audit pe baza cerințelor specifice venite din partea anumitor parteneri de afaceri spre tine. 

Pas cu pas, vedem ce ți se cere, dacă situația companiei tale permite acest lucru, dacă te poți ridica la standardele solicitate, dacă tot ceea ce doresc partenerii tăi de afaceri sau clienții tăi poate fi dus la îndeplinire. 

Nu știm sigur încă de la început și de aceea, pentru ca nimic să nu te surprindă, îți recomand să efectuezi un audit de evaluare cu anumite cerințe specificate.

Atunci când:

  • un client dorește să afle un anumit lucru din interiorul companiei tale

  • un partener de afaceri îți solicită efectuarea unui audit pe o cerință specificată, iar de acest lucru atârnă ”durata de viață” a contractului tău

  • nu știi dacă în interiorul companiei tale lucrurile funcționează așa cum ai impresia

  • nu știi dacă personalul implicat deține competențele necesare 

îți recomand să efectuezi un audit de evaluare a conformării cu cerințele specificate de client. 

În acest fel, vei afla care este stadiul actual din business-ul tău, pe cerința solicitată de partenerii tăi, dar mai ales cum poți îndrepta orice problemă, în așa fel încât să oferi creștere și dezvoltare afacerii tale.


Sunt Diana Claudia Filip și îmi place să cred că atunci când fac primul pas spre tine, o fac cu tot sufletul, o fac pentru că mi-ești drag, pentru că vreau să te cunosc, pentru că vreau să te descopăr, dar mai ales pentru că vreau ca business-ul tău să devină referința mea.

Sunt absolventă a Facultății de Management, Marketing în Afaceri Economice, absolventă a unui Masterat în Managementul Calității şi absolventă a cursului postuniversitar de Evaluator de Risc în domeniul Securității şi Sănătății Ocupaționale. Încă din anul 2001 sunt consultant, auditor şi trainer. Din anul 2003 am propriile business-uri, şi am fost preocupată în permanență de dezvoltare personală, specializându-mă în multe domenii care, aparent, nu au nicio legătură cu pregătirea de bază. Mai mult decât atât sunt auditor recunoscut de 2 organisme de certificare SRAC CERT & INTERTEK LABTEST ATI.

Programează o consultanță gratuită

Ai nevoie de mine? Vrei să câștigi sau să menții un client și
nu știi cum să demonstrezi că tot ceea ce spui este și real?

Vrei să afli dacă compania ta merge pe drumul cel bun?

 Încearcă un audit de evaluare a conformării cu cerințele specificate de client.

Nu ai multe de făcut! Programează o discuție telefonică, stabilim primele detalii și mai apoi ne apucăm de treabă. Mai mult ca sigur, avem multe de făcut și de implementat împreună pentru ca totul să atingă acel nivel în care te poți declara TOP în industria business-ului tău!

VREAU O CONSULTANȚĂ GRATUITĂ!