Audit Cerințe LegaleAudit de evaluare a conformării cu cerințele legale de calitate, mediu, securitate și sănătate ocupațională, situații de urgență, audit de deșeuri, etc.

Ce este un audit de evaluare a conformării cu cerințele legale de calitate, mediu, securitate și sănătate ocupațională, situații de urgență, deșeuri? Cum funcționează compania ta și mai ales care este cadrul normativ pe care trebuie să îl respecți?

Atunci când te confrunți cu un control îți dai seama că nu știi ce înseamnă cerințele legale de calitate, mediu, securitate și sănătate ocupațională, situații de urgență, dar și multe alte aspecte. Nu-i așa că dorești cumva să revii asupra tuturor proceselor, să le faci mult mai bine și nu neapărat pentru a evita sancțiunile, ci pur și simplu pentru că îți dai seama că un business clădit pe un „nisip mișcător” nu oferă siguranță și nici cadrul corect de dezvoltare?

Un audit de evaluare a conformării cu cerințele legale de calitate, mediu, securitate și sănătate ocupațională, situații de urgență, deșeuri, este de fapt cel mai important instrument utilizat în orice companie.

Un audit complet cuprinde:

  • planificarea auditului și stabilirea echipei de audit

  • realizarea auditului propriu zis prin care se evaluează corect în ce măsură compania respectă cerințele legale și de reglementare (inclusiv cerințele clientului)

  • elaborarea raportului de audit care cuprinde concluziile auditului și soluțiile propuse pentru implementare.

În cele din urmă...

...corectăm și implementăm împreună fiecare neconformitate identificată cu ocazia auditului  

De ce să efectuezi un audit de evaluare a conformării cu cerințele legale de calitate, mediu, securitate și sănătate ocupațională, situații de urgență, deșeuri?

Ca să te asiguri care sunt cerințele legale și de reglementare aplicabile și ce să faci ca să le respecți


Ca să identifici care sunt „piedicile” care stau în calea dezvoltării business-ului tău în cazul în care nu respecți cerințele legale și de reglementare

Ca să fii la zi cu legislația în vigoare și cu modul de aplicare

Ca să ai viziune și claritate

Ca să afli care sunt sancțiunile pe care le poți evita

Pentru ca salariații tăi să fie informați, dar în același timp eficienți și motivați

Pentru ca tu și compania ta să vă păstrați imaginea nepătată în fața partenerilor

Ca să te asiguri că personalul care se ocupă de aceste activități are competența necesară conform legislației în vigoare


Dar mai ales...

Ca să te asiguri că personalul care se ocupă de aceste activități are competența necesară conform legislației în vigoare

Rezervă o consultanță GRATUIT!


Sunt Diana Claudia Filip și îmi place să cred că atunci când mă aflu la cârma unei companii, reușesc să o îndrept spre destinația finală, aceea a succesului bine clădit încă de la început. Sunt de peste 20 de ani alături de oamenii antreprenor, sunt parte din emoțiile lor și le ofer permanent cadrul legal actual pentru buna funcționare a activităților, fără stres și fără griji. 

Sunt absolventă a Facultății de Management, Marketing în Afaceri Economice, absolventă a unui Masterat în Managementul Calității şi absolventă a cursului postuniversitar de Evaluator de Risc în domeniul Securității şi Sănătății Ocupaționale. Încă din anul 2001 sunt consultant, auditor şi trainer. Din anul 2003 am propriile business-uri, şi am fost preocupată în permanență de dezvoltare personală, specializându-mă în multe domenii care, aparent, nu au nicio legătură cu pregătirea de bază. Mai mult decât atât sunt auditor recunoscut de 2 organisme de certificare SRAC CERT & INTERTEK LABTEST ATI.

Și pentru a beneficia de mai multă cunoaștere, te invit să participi la cursurilor mele ca să înțelegi exact ce se întâmplă și mai ales cum să aplici ceea ce înveți în interiorul business-ului tău.

Dacă ești curios și vrei să afli ce se întâmplă în interiorul companiei tale, te invit să îmi scrii un mesaj privat sau să programezi o discuție cu mine, telefonică, aici.

Sunt Diana Claudia Filip, prietena ta, partenera business-ului tău, omul care îndreaptă greșeala și mai ales o explică îndeaproape.

Mi-aș dori să te cunosc mai bine, să luptăm împreună pentru un business bine clădit, să înțelegem pas cu pas ce se întâmplă și mai ales să identificăm pârghiile de creștere și dezvoltare.

Hai să ne cunoaștem!