Despre Programul de Afiliere ”Diana Claudia FILIP”

Tu poți câștiga comisioane, de fiecare dată când o persoană va cumpăra un program de la mine, prin intermediul tău (adică prin link-ul pe care l-ai generat tu în Programul de afiliere, și pe care îl publici pe site-ul tău, pe rețelele tale de socializare - Instagram, Facebook, Linkedin, pe blogul tău, etc). Nu există niciun cost de aderare la Programul de Afiliere ”Diana Claudia FILIP”, ceea ce îl face distinct, fără riscuri și cu beneficii maxime pentru tine!


CUM FUNCȚIONEAZĂ PROGRAMUL DE AFILIERE? 

Câștigă bani prin Programul de afiliat ”Diana Claudia FILIP”! Cea mai SIMPLĂ metodă de câștig cu INVESTIȚII ZERO!
  1. Visitor clicks on affiliate links posted on your website/blogs.

  2. A cookie is placed in their browser for tracking purposes.

  3. The visitor browses our site and may decide to order.

  4. If the visitor orders, the order will be registered as a sale for you and you will receive a commission for this sale.

Managementul Statisticilor

Prin Programul ”Diana Claudia FILIP” de afiliere, vei putea vedea instantaneu toate informațiile legate de câștigurile tale pentru fiecare vânzare efectuată prin link-ul tău de afiliat. Rapoartele generate de managementul de statistici economisesc timp și îți oferă o imagine foarte clară a veniturilor din programul tău de afiliere în așa fel încât să te ajute să te focalizezi pe maximizarea profitului.

Instrumente de lucru
Prin instrumentele concepute special pentru tine,  și anume ”Generatorul de linkuri & Bannere” TU îți poți gestiona cu ușurință programul de afiliere. Cu aceste instrumente este ușor să câștigi bani. Simplu și gratuit!